Γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι -8 απίθανοι λόγοι, βγαλμένοι από τη ζωή [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι -8 απίθανοι λόγοι, βγαλμένοι από τη ζωή [εικόνες]

HBO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να πει κανείς «Φεύγω, δεν πάει άλλο πια, χωρίζω» και να το εννοεί είναι δύσκολο, ειδικά όταν μιλάμε για έναν γάμο και όχι μια σχέση.

Το να βάλεις τέλος σε δεσμό «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», θέλει κότσια και έναν πολύ μα πολύ σοβαρό λόγο. Ή μήπως όχι;

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι μπορεί να χωρίσει ένα ζευγάρι, με την απιστία σίγουρα να σας έρχεται στο μυαλό και όχι άδικα.

Οι χρήστες του Reddit τόλμησαν και αποκάλυψαν τους λόγους του χωρισμού τους και φαίνεται πως οι λόγοι για να ξεχειλίσει το ποτήρι είναι διαφορετικοί και κάποιοι πέρα από κάθε φαντασία.

Δεν είναι αυτό που νομίζεις

«Ο σύζυγός μου με απατούσε. Οταν το ανακάλυψα, αμέσως του είπα: '' Ας το κάνουμε να λειτουργήσει, θα πρέπει να χωρίσεις την σχέση σου''. Η απάντησή του: ''Τι θα γίνει αν δεν δουλέψει μεταξύ μας, όμως;''. Και τον ''έστειλα''. Αυτή ήταν και η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Είμαστε πολύ φίλοι με την κολλητή σου

«Γύρισα νωρίς στο σπίτι, επειδή είχα ημικρανία και τον βρήκα στο κρεβάτι με την καλύτερή μου φίλη. Παραδόξως πληγώθηκα περισσότερο από εκείνη παρά από τον άνδρα μου».

Γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι -8 απίθανοι λόγοι, βγαλμένοι από τη ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Giphy

Το δώρο της άλλης

«Βρήκα μια τσάντα από κοσμηματοπωλείο και νόμιζα πως ήταν το δώρο μου για τα Χριστούγεννα. Το πρωί της γιορτής μου έδωσε ένα αναθεματισμένο e Reader. Ημουν μπερδεμένη.

Μια εβδομάδα αργότερα, μέσω του Facebook του, είδα τη... φίλη του να του δείχνει το δώρο. Λίγο πριν από αυτό, είχα δει πατημασιές στο πάτωμα, ωστόσο, είχε αρνηθεί πως κάποιος ήταν στο σπίτι».

Χωρίς καρδιά

«Ανακάλυψε πως άρχισα να τυφλώνομαι μετά από τρία χρόνια γάμου και αυτό ήταν το τελικό χτύπημα στη σχέση μας, που ήδη κατέρρεε.

Εφυγε τρεις μήνες μετά. Επρεπε να σταματήσω να οδηγώ και μετακόμισα σε διαμέρισμα, όπου μπορούσα να πάω στη δουλειά με τα πόδια, ώστε να συνεχίσω να έχω δουλειά.

Μετακόμισα σε ένα άδειο διαμέρισμα με ένα sleeping bag. Κοιτώντας πίσω, θα μπορούσα να περάσω και χειρότερα απ' ότι πέρασα».

Γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι -8 απίθανοι λόγοι, βγαλμένοι από τη ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Giphy

Τα παιδιά κανείς δεν τα πειράζει

«Ηταν σκληρός απέναντι στο γιο μου -παιδί από προηγούμενο γάμο. Ηταν κάτι που δεν μπορούσα να το δεχθώ».

Κάποιοι μπορεί να είναι σκληροί

«Την επόμενη του θανάτου του πατέρα μου, ο σύζυγός μου έκανε reset στο τηλέφωνό μου με αποτέλεσμα να διαγραφούν τα πάντα. Φωτογραφίες με τον πατέρα μου, οι οποίες ήταν οι μόνες που είχα. Το έκανε, ενώ ήξερε πως δεν έχω αποθηκεύσει κάπου αλλού τα αρχεία μου και το κινητό μου δεν υποστήριζε το cloud, τότε. Του είπα πως είναι ο χειρότερος άνθρωπος που ξέρω».

Γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι -8 απίθανοι λόγοι, βγαλμένοι από τη ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Giphy

Κι όμως δεν είναι σαπουνόπερα

«Οταν ανακάλυψα πως είχε πει ψέματα πως είναι έγκυος, αφού είχε πάρει 35 κιλά».

Και κάτι απλό

«Δεν υπήρχε τελικό χτύπημα, απλά συνειδητοποιήσαμε πως δεν ήμασταν με το σωστό άτομο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λόγοι χωρισμού σχέσεις ζευγάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ