Ο πιο σέξι κατάδικος που είχε ρίξει το Instagram, το... ξαναρίχνει -Εγινε μοντέλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πιο σέξι κατάδικος που είχε ρίξει το Instagram, το... ξαναρίχνει -Εγινε μοντέλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέρεμι Μικς έγινε παγκοσμίως γνωστός, ως ο πιο σέξι φυλακισμένος. Ο ίδιος βγήκε από την φυλακή μετά από δύο χρόνια και έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram, αποδεικνύοντας πως του αξίζει αυτός ο τίτλος.

Ο πιο σέξι κατάδικος που είχε ρίξει το Instagram, το... ξαναρίχνει -Εγινε μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο γαλανομάτης Τζέρεμι παρακολούθησε χτες αγώνα του NBA και δημοσίευσε μία σέλφι, η οποία έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 χιλιάδες like.

Την φωτογραφία του δημοσίευσε μάλιστα και το πρακτορείο μοντέλων που τον έχει αναλάβει, δίνοντας ένα μικρό δείγμα τους φαν του για την καριέρα του ως μοντέλο και υπόγραφοντάς μαζί του συμβόλαιο αξίας 30 χιλιάδων δολαρίων.

Ο πιο σέξι κατάδικος που είχε ρίξει το Instagram, το... ξαναρίχνει -Εγινε μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο σέξι Μικς δεν σταμάτησε εκεί, καθώς δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία δείχνοντας το γυμνασμένο του σώμα και τα τατουάζ του. Ο ίδιος, μάλιστα σχολίασε πως βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ο Μικς, πατέρας τριών παιδιών είχε συλληφθεί το 2014 από την αστυνομία του Stockton με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Όταν η αστυνομία είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία του ως κατηγορούμενος, ο ίδιος έγινε πασίγνωστος λόγω της ομορφιάς του.

Φωτογραφίες: jmeeksofficial, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σέξι φυλακισμένος Τζέρεμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ