Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίχασε το λαό όταν ήταν αντιπολίτευση, επιχειρεί να τον διχάσει και σήμερα - iefimerida.gr

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίχασε το λαό όταν ήταν αντιπολίτευση, επιχειρεί να τον διχάσει και σήμερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντώντας σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού Δέλτα, σχετικά με την σημερινή διαδήλωση που διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας υπό τον τίτλο «Παραιτηθείτε», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, διερωτήθηκε αν είναι εχθρός του κράτους όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης.

«Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη, η πολιτική, που οδηγεί στο διχασμό των Ελλήνων. Είναι μία εγκληματική πολιτική και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό στις πλατείες των αγανακτισμένων, όταν ήταν αντιπολίτευση και επιχειρεί και σήμερα να διχάσει τον ελληνικό λαό την ώρα που είναι κυβέρνηση», επεσήμανε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Αν υπάρχει μία λύση για τη χώρα, την οποία ξέρει και η κυβέρνηση, είναι να ενώσουμε τον ελληνικό λαό και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου λέω εγώ, γύρω από ένα στόχο και την εθνική γραμμή», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ