Εριξε δακρυγόνο σε άλλους πελάτες για να προλάβει να πάρει το XBox - iefimerida.gr

Εριξε δακρυγόνο σε άλλους πελάτες για να προλάβει να πάρει το XBox

κατάστημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκπτώσεις έφεραν εκτός από χαμηλές τιμές και τον παραλογισμό, με μία πελάτισσα, εκτός ελέγχου, να ρίχνει δακρυγόνο σε άλλους πελάτες στην προσπάθεια του να αποκτήσει το ΧΒοx.

Το περιστατικό συνέβη στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ μία γυναίκα που περίμενε σε ένα WalMart έρθει η επόμενη «παλέτα» με τα Xbox, συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να προλάβει και αυτή ένα κομμάτι, μόλις αυτά άρχισαν να «κάνουν φτερά».

Τι έκανε λοιπόν, έβγαλε σπρέι αυτοάμυνας που είχε στην τσάντα της και άρχισε να ψεκάζει άλλους πελάτες, προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο αντικείμενο. Ενώ δεκάδες άτομα προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν το δακρυγόνο, αυτή ατάραχη πήρε το Xbox και πήγε στα ταμεία, πλήρωσε και αποχώρησε. Η Πυροσβεστική που επενέβη στο σημείο χρειάστηκε να δώσει πρώτες βοήθειες σε περίπου 20 άτομα, μεταξύ τους και σε παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ