Παναγιώτης Πικραμμένος: Μόνο ο Μητσοτάκης μπορεί να σώσει τη χώρα - iefimerida.gr

Παναγιώτης Πικραμμένος: Μόνο ο Μητσοτάκης μπορεί να σώσει τη χώρα

EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρη άποψη για την πολιτική κατάσταση της χώρας διατύπωσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος, που διετέλεσε υπηρεσιακός πρωθυπουργός το 2012.

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Κυριάκος είναι αυτή τη στιγμή το μόνο πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας να σωθεί η χώρα», δήλωσε στο Bloomberg ο κ. Πικραμμένος.

Μάλιστα επεσήμανε πως «όταν είσαι ηγέτης, δεν ανακαινίζεις απλώς το παλιό σπίτι. Τα ανατινάζεις όλα και είτε κερδίζεις ή χάνεις το παιχνίδι», για να συμπληρώσει τη βεβαιότητά του ότι «ο Κυριάκος θα κάνει ό,τι χρειαστεί όταν έρθει η ώρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός παρατήρησε επίσης πως το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης είναι «υφεσιακό» και σε συνδυασμό με «τις άτολμες μεταρρυθμίσεις που έχει προωθήσει η κυβέρνηση, δεν επαρκεί για να οδηγήσει τη χώρα σε μονοπάτι βιώσιμης ανάπτυξης».

Εκτιμά δε πως «πρόκειται για δυσάρεστες μεταρρυθμίσεις που είναι προς τη λάθος κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ