Πραγματογνώμονες στο iefimerida.gr: Πιο πιθανή η μηχανική βλάβη για Μαυρίκο - iefimerida.gr

Πραγματογνώμονες στο iefimerida.gr: Πιο πιθανή η μηχανική βλάβη για Μαυρίκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η αυτοψία των πραγματογνωμόνων της οικογένειας Μαυρίκου στην Αττική Οδό, στα τελευταία μέτρα που διένυσε το αμάξι του 42χρονου εκδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πραγματογνώμονες έχουν συγκεντρώσει πολλά ευρήματα, ωστόσο η πραγματογνωμοσύνη θα καθυστερήσει.

Οι πραγματογνώμονες της οικογένειας Μαυρίκου μιλώντας στο iefimerida.gr, μετά την αυτοψία, ανέφεραν ότι το σενάριο της δολιοφθοράς είναι σε φθίνουσα πορεία και ότι έχει πλέον λιγότερες πιθανότητες έναντι της μηχανικής βλάβης.

Τόνισαν, ωστόσο, ότι τίποτα δεν αποκλείεται ακόμη και ότι αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ανέφεραν ότι εξετάζουν το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και το ηλεκτρολογικό σύστημα του αυτοκινήτου.

Πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ: Η Porsche του Μαυρίκου είχε μηχανικό πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου

Εντωμεταξύ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες οι πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ που εξέτασαν την Porsche του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη εντόπισαν μηχανικό πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου του τζιπ, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Μαυρίκος τζιπ Porsche Cayenne
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ