Δυστύχημα Μαυρίκου: Καπάκια από μάτια κουζίνας τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην Αττική Οδό - iefimerida.gr

Δυστύχημα Μαυρίκου: Καπάκια από μάτια κουζίνας τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην Αττική Οδό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία μεταλλικά καπάκια τα οποία δεν ανήκουν στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου και βρέθηκαν λίγα εκατοστά από το σημείο του δυστυχήματος, είναι καπάκια από μάτια κουζίνας.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προχωρούν σε βιαστικά συμπεράσματα, καθώς ενδέχεται τα συγκεκριμένα αντικείμενα να μη σχετίζονται με το δυστύχημα του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτη Μαυρίκου, αλλά να έπεσαν στον δρόμο από κάποιο άλλο όχημα που τα μετέφερε.

Εν τω μεταξύ, στην Αττική Οδό βρέθηκαν ξανά σήμερα μετά το μεσημέρι οι πραγματογνώμονες, προκειμένου να επανεξετάσουν το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Μαυρίκος. Οι ερευνητές εξετάζουν ξανά τα σημεία που χτύπησε η Porsche στο διαχωριστικό διάζωμα, αλλά και το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ: Η Porsche του Μαυρίκου είχε μηχανικό πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου

Οσο προχωράει η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος με το πολυτελές τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου βγαίνουν και νέα στοιχεία στην επιφάνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ που εξέτασαν την Porsche του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη εντόπισαν μηχανικό πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου του τζιπ, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.
Αυτήν την ώρα πάντως το ΙΧ ελέγχεται και από τους πραγματογνώμονες της οικογένειας Μαυρίκου. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και ο έλεγχος από τους πραγματογνώμονες της οικογένειας γίνεται παρουσία των ερευνητών της αστυνομίας.

Δυστύχημα Μαυρίκου: Καπάκια από μάτια κουζίνας τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην Αττική Οδό  | iefimerida.gr 0
Δυστύχημα Μαυρίκου: Καπάκια από μάτια κουζίνας τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην Αττική Οδό  | iefimerida.gr 1
Δυστύχημα Μαυρίκου: Καπάκια από μάτια κουζίνας τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην Αττική Οδό  | iefimerida.gr 2
Δυστύχημα Μαυρίκου: Καπάκια από μάτια κουζίνας τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην Αττική Οδό  | iefimerida.gr 3
Δυστύχημα Μαυρίκου: Καπάκια από μάτια κουζίνας τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην Αττική Οδό  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ