Ανανεώθηκε ο κήπος του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου -Μπήκαν 700 νέα φυτά - iefimerida.gr

Ανανεώθηκε ο κήπος του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου -Μπήκαν 700 νέα φυτά

eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου οι επισκέπτες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ανανεωμένο κήπο στο Αίθριό του.

Η μεταμόρφωση του κήπου που είναι εμπνευσμένη από τις περίστυλες αυλές της αρχαιότητας και έγινε με αφορμή τους εορτασμούς του Μουσείου για τα 150 χρόνια από τη θεμελίωσή του.

Ανανεώθηκε ο κήπος του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου -Μπήκαν 700 νέα φυτά  | iefimerida.gr 0

Οι επισκέπτες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να περιηγηθούν ανάμεσα σε 700 νέα φυτά, που περιλαμβάνουν είδη για τα οποία γίνεται μνεία στην ελληνική μυθολογία και την αρχαία ελληνική γραμματεία, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους για τη σχέση φυσικού περιβάλλοντος και μύθου και αποκομίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία της αρχαιότητας και του πολιτισμικού τοπίου.

Ανανεώθηκε ο κήπος του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου -Μπήκαν 700 νέα φυτά  | iefimerida.gr 1

Λεπτομέρεια του κήπου

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το ανανεωμένο αίθριο του είναι ανοιχτά καθημερινά μεταξύ 8 το πρωί και 8 το βράδυ, προσφέροντάς ένα πανόραμα της τέχνης και των ανθρώπινων επιτευγμάτων, από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα σε ένα από τα σημαντικότερα δείγματα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής στην Πρωτεύουσα.
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44, Αθήνα 10682

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρχαιολογικό μουσείο αίθριο κήπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ