Μητέρα 11 παιδιών ανάμεσα στα θύματα του Ορλάντο -Είχε βγει με τον γκέι γιο της - iefimerida.gr

Μητέρα 11 παιδιών ανάμεσα στα θύματα του Ορλάντο -Είχε βγει με τον γκέι γιο της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FACEBOOK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μία βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι ιστορίες των θυμάτων του Ομάρ Ματίν, του δράστη του μακελειού στο Ορλάντο που τα ξημερώματα της Κυριακής σκότωσε 49 θαμώνες του γκέι κλαμπ Pulse.

Μία από τις πιο συγκινητικές είναι αυτή της Μπρέντα Λι Μαρκέζ ΜακΚουλ, και την δημοσιεύει το NBC. Πρόκειται για μία μητέρα 11 παιδιών η οποία το βράδυ του Σαββάτου είχε συνοδεύσει τον 21χρονο γιο της Ισάια Χέντερσον στο Pulse. Όπως σημειώνει το NBC για τους δυο τους, το συγκεκριμένο κλαμπ ήταν αυτό που προτιμούσαν καθώς ο γιος της ήταν γκέι και εκείνη λάτρευε να χορεύει.

Μιλώντας στο NBC η μεγάλη της κόρη, Καλίσα Πρέσλεϊ αποκάλυψε επίσης ότι η μητέρα της είχε νικήσει δύο φορές τον καρκίνο πριν πέσει νεκρή από τις σφαίρες του Ομάρ Ματίν.

Στα 490 της χρόνια είχε παντρευτεί αρκετές φορές αποκτώντας από τους γάμους της 11 παιδιά με το μικρότερο να είναι σήμερα 12 χρονών.

Τα πρώτα της δύο παιδιά τα απέκτησε με τον Ρόμπερτ Βινς Πρέσλεϊ με τον οποίο παντρεύτηκε το 1985. Αν και έμειναν μαζί μόλις 4 χρόνια ο πρώην σύζυγός της μιλάει ακόμα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη λέγοντας ότι ήταν καλή μητέρα και άνθρωπος που πάντοτε προσπαθούσε να βοηθήσει τους γύρω της.

Τα τελευταία χρόνια η Μαρκέζ είχε μετακμίσει στην Φλόριντα μαζί με 6 από τα παιδιά της. «Ήταν πάντα πολύ κουλ, αλλά πάντα μία πραγματική μαμα στο τέλος της ημέρας, ο πιο γλυκός και γεμάτος αγάπη άνθρωπος στον κόσμο», λέει η μεγάλη της κόρη.

Όπως διηγείται, νωρίς το πρωί της Κυριακής δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον αδερφό της Ισάια που της φώναζε καθώς η μητέρα τους είχε πεθάνει. «Την είδε να πεθαίνει», σχολιάζει η Καλίσα Πρέσλεϊ εξηγώντας ότι εκείνος αισθάνεται υπεύθυνος για το θάνατό της μητέρας τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ορλάντο γκέι κλαμπ μητερα 11 παιδιών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ