Σύμβαση της Intracom με το «Ελ. Βενιζέλος»- Για την αναβάθμιση των δικτύων - iefimerida.gr

Σύμβαση της Intracom με το «Ελ. Βενιζέλος»- Για την αναβάθμιση των δικτύων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμβαση για την αντικατάσταση των Δικτύων Δεδομένων και Φωνής και Συστημάτων Τηλεφωνίας υπέγραψαν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και Intracom Telecom.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Intracom το έργο περιλαμβάνει ένα δίκτυο δεδομένων υψηλής διαθεσιμότητας που μπορεί να υποστηρίζει υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (VoIP), βίντεο και δεδομένων, ενιαίο έλεγχο κλήσεων και ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας (UCC), υπηρεσίες κινητικότητας (mobility), καθώς και ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης (Contact Center), ικανό να καλύψει διαφορετικά κτίρια.

Λόγω της κρισιμότητας των δραστηριοτήτων του Αερολιμένα και των ισχυόντων ειδικών επιχειρησιακών κριτηρίων απόδοσης (KPIs), το έργο κρίνεται ως ιδιαίτερα απαιτητικό και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση τη σταδιακή προσέγγιση αναβάθμισης/αντικατάστασης της υφιστάμενης υποδομής διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της με τις μελλοντικές υποδομές, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα σε 2 χρόνια και να συντηρηθεί/υποστηριχθεί για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ intracom Telecom Ελ. Βενιζέλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ