KKE και Δημοκρατική Αριστερά στριμώχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

KKE και Δημοκρατική Αριστερά στριμώχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά στριμώχνουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την τακτική του να βρίσκεται πίσω από τους λεγόμενους «αγανακτισμένους πολίτες» και τις επιθέσεις σε πολιτικά πρόσωπα. Με διαδοχικές ανακοινώσεις τα δυο κόμματα της αριστεράς άσκησαν εμμέσως κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα έξω από το 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, ενώ πρέπει να επισημανθεί ότι ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά είχαν αντιστοίχως κρατήσει την ίδια επικριτική στάση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της νομικής από μετανάστες.

Για τα χθεσινά γεγονότα το ΚΚΕ σχολίασε ότι «την κυβέρνηση βολεύουν οι ανώριμες ή ανόητες ενέργειες κατά κυβερνητικών στελεχών, ανεξάρτητα ποιος τις κάνει και γιατί». Σύμφωνα με τον Περισσό «τα κόμματα και οι μηχανισμοί του συστήματος φοβούνται μόνο το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα που έχει στόχο την ανατροπή της εξουσίας τους και όχι το ξεφώνημα προσώπων». Το κορυφαίο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Θόδωρος Μαργαρίτης υποστήριξε ότι "όταν υποκαθιστά την πολιτική αντιπαράθεση η «φάπα» και ο νόμος του Λιντς υπονομεύεται κάθε αξία Δημοκρατίας".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ