Τελικοί ΝΒΑ: Μαγική εμφάνιση Λεμπρόν με 41 πόντους - Νίκη για τους Καβαλίερς - iefimerida.gr

Τελικοί ΝΒΑ: Μαγική εμφάνιση Λεμπρόν με 41 πόντους - Νίκη για τους Καβαλίερς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Καβαλίερς έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου αφού επικράτησαν 112-97 των Ουόριορς μέσα στο Όκλαντ και μείωσαν τη σειρά σε 3-2. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Λεμπρόν Τζέιμς και Ίρβινγκ.

Η απουσία του Γκριν ήταν τελικά χτύπημα για τους Ουόριορς όμως τίποτα δεν θα είχε αλλάξει αν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ δεν πραγματοποιούσαν μυθική εμφάνιση. Οι δυο τους σημείωσαν συνολικά 82 πόντους και οδήγησαν τους Καβαλίερς στη μεγάλη νίκη με σκορ 112-97.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο «Βασιλιάς» Τζέιμς με 41 πόντους (12/22δ., 4/8τρ.), 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, με τον Ίρβινγκ εκτός από το δικό του 41 (12/17δ., 5/7τρ.), 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από την άλλη για τους «πολεμιστές» ξεχώρισε ο Τόμπσον με 37 πόντους (5/9δ., 6/11τρ.), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, ενώ ο Κάρι δεν έκανε την διαφορά και ακολούθησε στους 25 πόντους (3/7δ., 5/14τρ.), 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ