Προσπαθούσε να πουλήσει το στιλέτο του Καντάφι για 10 εκατ.-Από ελεφαντόδοντο, με σμαράγδια, ρουμπίνια, διαμάντια - iefimerida.gr

Προσπαθούσε να πουλήσει το στιλέτο του Καντάφι για 10 εκατ.-Από ελεφαντόδοντο, με σμαράγδια, ρουμπίνια, διαμάντια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που προσπαθούσε να πουλήσει το «φορτωμένο» με πολύτιμους λίθους στιλέτο το οποίο θεωρείται ότι εκλάπη από το παλάτι του Μουαμάρ Καντάφι.

Το στιλέτο είναι από ελεφαντόδοντο και στολισμένο με ρουμπίνια, ζαφείρια, σμαράγδια και διαμάντια. Κατασχέθηκε από την αστυνομία κατά τη διάρκεια εφόδου σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ενας επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να αγόρασε το στιλέτο για 4,6 εκατ. δολάρια στη Λιβύη πριν από τρεις μήνες, όπως και δύο συνεργοί του, συνελήφθησαν. Ο επιχειρηματίας προσπαθούσε να πουλήσει το στιλέτο σε έναν Σαουδάραβα για 10 εκατ. δολάρια.

Προσπαθούσε να πουλήσει το στιλέτο του Καντάφι για 10 εκατ.-Από ελεφαντόδοντο, με σμαράγδια, ρουμπίνια, διαμάντια  | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Hurriyet

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουαμάρ Καντάφι στιλέτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ