Σύζυγος Βάρντι: Φοβήθηκα για τη ζωή μου στα επεισόδια της Μασσαλίας

Καταστάσεις απόλυτου τρόμου έζησε η Ρεμπέκα Βάρντι- μαζί με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους- στη Μασσαλία, όταν πήγε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Ρωσίας, εν μέσω επεισοδίων.

Η σύζυγος του επιθετικού της Αγγλίας, Τζέιμι Βάρντι, εξομολογήθηκε ότι φοβήθηκε για τη ζωή της, ενώ κατηγόρησε την αστυνομία τουλάχιστον για ανεπάρκεια, για τα όσα συνέβησαν το Σάββατο, στο Euro 2016.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Εκλεισαν το κύριο σημείο πρόσβασης στην περίμετρο του σταδίου για τους περισσότερους φιλάθλους. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε ο κόσμος να σκαρφαλώσει στους φράχτες. Μικρά παιδιά σκαρφάλωναν σε δέντρα, γυναίκες έκλαιγαν, ήταν μία τρομακτική σκηνή», δήλωσε η Ρεμπέκα Βάρντι στο ITV για τα όσα έζησε.

Παράλληλα όμως κατήγγειλε ως σοκαριστική την ασφάλεια στο στάδιο. «Κάναμε... αιώνες για να περάσουμε από τα δύο σημεία ελέγχου, επειδή δεν άνοιξαν τις πύλες αρκετά νωρίς και δεν είχαν επαρκές προσωπικό. Ακόμη και οι δικές μου τσάντες δεν ελέγχθηκαν. Δεν είναι έκπληξη ότι οι Ρώσοι κατάφεραν να περάσουν φωτοβολίδες, και ένας Θεός ξέρει τι άλλο, μέσα στο γήπεδο», πρόσθεσε, παραπέμποντας στα επεισόδια που συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, στις κερκίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεμπέκα Βάρντι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Μασσαλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ