Δείτε την Φώφη Γεννηματά ανάμεσα στους εντυπωσιακούς άνδρες της Εθνικής πόλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε την Φώφη Γεννηματά ανάμεσα στους εντυπωσιακούς άνδρες της Εθνικής πόλο [εικόνες]

EUROKINISSI-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ξεχωριστή επίσκεψη έκανε η Φώφη Γεννηματά: Κατέβηκε ως το Παπαστράτειο κολυμβητήριο στον Πειραιά και επισκέφθηκε την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε επί ώρα με τους αθλητές και ευχήθηκε στους Ελληνες πολίστες να επιστρέψουν με το χρυσό μετάλλιο.

«Ήρθαμε να παρακολουθήσουμε την προπόνηση και την προσπάθεια που κάνει η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και μέσω αυτών, να συγχαρώ όλους τους Έλληνες αθλητές που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν στην προπόνησή τους, στην προετοιμασία τους όλο αυτό το διάστημα, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα μας» δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Υποσχέθηκε δε ότι «θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε τους προσπάθεια και να ξέρουν ότι είμαστε ήδη υπερήφανοι γι αυτούς. Μας θυμίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει».
Η Φώφη Γεννηματά κατέβηκε στο Παπαστράτειο μαζί με τον γραμματέα του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και πρώην ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας πριν από τους αγώνες και όχι μετά από τους αγώνες και από μια επιτυχία». Ευχαρίστησε την Φώφη Γεννηματά για τις ευχές της για το χρυσό μετάλλιο και τόνισε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάθε τετραετίας και είναι στόχος υψηλός. Εμείς σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη στήριξη σας και το ενδιαφέρον σας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί είμαστε ένα άθλημα που δεν προβάλλεται πάρα πολύ και δυστυχώς είμαστε κάπου στην αφάνεια. Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι μεγάλη προσπάθεια, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε πίστη στο παιχνίδι μας και τις δυνατότητές μας, για να κάνουμε υπερήφανους όσους πιστεύουν σε εμάς και όλους τους Έλληνες. Θα κάνουμε τα πάντα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά Εθνική Ομάδα πόλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ