Στοίχημα: Νίκη με Under 3.5 για την Ισπανία - iefimerida.gr

Στοίχημα: Νίκη με Under 3.5 για την Ισπανία

στοίχημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αγώνες για τον 4ο και τον 5o όμιλο συνεχίζεται σήμερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 και το Betarades.gr για μία ακόμη ημέρα είναι κοντά σας προκειμένου να αναλύσει στοιχηματικά τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν.

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το Στοίχημα και να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τις Βαθμολογίες Euro 2016.

Η Γερμανία το βράδυ της Κυριακής επικράτησε 2-0 της Ουκρανίας και επιβεβαίωσε τη βασική επιλογή του Betarades.gr, η οποία ήταν το χάντικαπ -1 γκολ των «πάντσερ». Τη Δευτέρα, στο εναρκτήριο παιχνίδι της ημέρας, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Τσεχία (16:00) για τον 4ο όμιλο, ενώ η δράση συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις Ιρλανδία – Σουηδία (19:00) και Βέλγιο – Ιταλία (22:00) στο πλαίσιο του 5ου γκρουπ. Τα δύο πρώτα ματς θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, ενώ θα αφήσουμε για το live τον αγώνα ανάμεσα στους Βέλγους και τους Ιταλούς.

Προσεκτικά οι Ισπανοί

Ξεκινάμε, λοιπόν, με το ματς των 16:00, Ισπανία – Τσεχία, με τους Ισπανούς να θέλουν να μπούνε με το «δεξί» στη διοργάνωση, απέναντι σε μία Τσεχία που μπορεί να μην είναι η μεγάλη δύναμη του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά αποτελεί έναν απόλυτα υπολογίσιμο αντίπαλο.

Όντας το τρίτο φαβορί (βάσει αποδόσεων) για την κατάκτηση του τροπαίου, η Ισπανία ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις στην τελική φάση του Euro 2016, έχοντας ως σκοπό να διατηρήσει τα «ηνία» (μετά το καπάρωμα της κούπας το 2008 και το 2012). Θέλει, παράλληλα, να διαψεύσει όσους υποστηρίζουν ότι ένας εκπληκτικός κύκλος (σημειώνουμε ότι οι «φούριας ρόχας» κατέκτησαν και το Μουντιάλ του 2010) έχει κλείσει. Με σερί 9-1-0 στα προκριματικά και αντιπάλους τις Σλοβακία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Ουκρανία και Λουξεμβούργο, η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε προκρίθηκε ως 1η του ομίλου της στα τελικά της Γαλλίας. Ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ των εν ενεργεία πρωταθλητών Ευρώπης, από το οποίο μπορεί να λείπουν ονόματα-πυλώνες (πχ. Τσάβι), αλλά παράλληλα δε στερείται ταλέντου και ποιότητας. Δε βρίσκονται στην τελική 23άδα οι επιθετικοί Ντιέγκο Κόστα και Φερνάντο Τόρες, ο μπακ Καρβαχάλ, οι μέσοι Ίσκο και Μάτα και ο εξτρέμ Σαούλ.

Ένα κοινό στοιχείο της Τσεχίας με τη σημερινή της αντίπαλο είναι η απουσία από το ρόστερ ονομάτων-θρύλων του πρόσφατου παρελθόντος, όπως αυτά των Νέντβεντ και Μπάρος. Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν μπορεί να τύχει υποτίμησης μία ομάδα, η οποία προκρίθηκε ως 1η ενός πολύ δύσκολου ομίλου στα τελικά της Γαλλίας (σερί 7-2-1 με αντιπάλους τις Ισλανδία, Τουρκία, Ολλανδία, Καζακστάν και Λετονία). Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι Τσέχοι έχουν συνεχή παρουσία σε τελικές φάσεις Euro μετά τη διάλυση της Τσεχοσλοβακίας, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό το 1996 και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Εθνική μας ομάδα στα ημιτελικά το 2004. Επτά φιλικά ματς έδωσε το σύνολο του Πάβελ Βρμπα μετά το πέρας των προκριματικών, μετρώντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Όσον αφορά την 23άδα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για σημαντικές απουσίες (δεν ταξίδεψαν, μεταξύ άλλων, στη Γαλλία οι Βίντρα, Μάρετσεκ και Σικ). Ο 52χρονος κόουτς Βρμπα υπογράμμισε χαρακτηριστικά πριν τη σημερινή πρεμιέρα: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο και χρειάζεται να… τα κάνουμε όλα σωστά, αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι. Το τεστ είναι πολύ δύσκολο για εμάς, όμως θεωρώ ότι έχουμε κάποιους «άσους στο μανίκι» μας, που μπορούν να εκπλήξουν τους αντιπάλους μας».

Προγνωστικό: Η Ισπανία είναι το φαβορί του αγώνα, οι αποδόσεις του Άσσου, όμως, προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Περιμένουμε, βέβαια, ότι οι «φούριας ρόχας» θα επιδιώξουν να είναι αυτοί που θα ελέγξουν το ρυθμό της αναμέτρησης, όντας, παράλληλα, πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, όπως άλλωστε κάνουν στα περισσότερα από τα επίσημα παιχνίδια τους. Επιλογή αποτελεί ο Άσσος σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.


Σκοράρουν Ιρλανδία και Σουηδία

Περνάμε στη συνάντηση των δύο αουτσάιντερ, βάσει αποδόσεων, του 5ου ομίλου, ανάμεσα στην Ιρλανδία και τη Σουηδία.

Η Ιρλανδία θεωρείται από πολλούς ο αδύναμος κρίκος του 5ου γκρουπ. Βέβαια, χωρίς κανένα άγχος, οι Ιρλανδοί θέλουν να εκμεταλλευτούν προς όφελος τους τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ με στόχο να κάνουν τη «ζημιά», προκειμένου να μην επιστρέψουν γρήγορα στη βάση τους. Το συγκρότημα του Μάρτιν Ο’ Νιλ, κατάφερε να τσεκάρει την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω αγώνων μπαράζ κόντρα στη Βοσνία (1-1, 2-0), καθώς, κατέλαβε την τρίτη θέση στον τέταρτο προκριματικό όμιλο πίσω από τις Γερμανία και Πολωνία. Εκεί τερμάτισε με 18 βαθμούς και ρεκόρ 5-3-2, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν ηττήθηκε σε κανένα παιχνίδι κόντρα στα «πάντσερ». Το ρόστερ απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στη Βρετανία, με εξαίρεση το αστέρι της ομάδας, τον 35χρονο πλέον Ρόμπι Κιν, που φορά τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ηγέτης της Εθνικής Ιρλανδίας, καθώς αγωνίζεται με το εθνόσημο από το 1998, μετρώντας 143 συμμετοχές και 69 τέρματα.

Μπορεί η Σουηδία, από την πλευρά της, να μην είναι η ομάδα φόβητρο, ωστόσο, έχοντας στη σύνθεση της τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δύσκολα μπορεί κανείς να μην την... πάρει στα σοβαρά. 50 τέρματα σε 51 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, 113 συμμετοχές και 62 γκολ μετρά με το εθνόσημο, είναι αν μη τι άλλο μερικά από τα στατιστικά του ηγέτη της Σουηδίας, που επιβεβαιώνουν τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς παγκοσμίως. Κάτι που φαίνεται να ενστερνίζεται και ο ίδιος, καθώς με αρκετή δόση… μετριοπάθειας χαρακτήρισε ως «θρύλο» τον εαυτό του, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε: «Έρχομαι στο Euro έχοντας κάνει πολύ δυνατή σεζόν και βρίσκομαι στη Γαλλία, όπου ζούσα για τέσσερα χρόνια. Νιώθω όλο και καλύτερα έπειτα από κάθε χρόνο που περνά. Αν το θέλεις, μπορείς να τα καταφέρεις. Ξέρω τι θέλω και πως θα το πετύχω. Ο θρύλος μπορεί ακόμα». Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να ξεχωρίζει, ωστόσο, η Σουηδία έχει στη σύνθεση της παίκτες με ποιότητα και εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Κιμ Κάλστρομ (Γκρασχόπερς), Βίκτορ Λίντελοφ (Μπενφίκα), αλλά και οι γνωστοί από το ελληνικό πρωτάθλημα Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός), Τζίμι Ντουρμάζ (Ολυμπιακός) και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Ολσεν (Κοπεγχάγη) συνθέτουν μια ομάδα που δύσκολα θα παραδώσει τα όπλα.

Προγνωστικό: Ιδιαίτερα αμφίρροπο το συγκεκριμένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν τις χωρίζουν τόσα πολλά, αν και η Σουηδία είναι φυσιολογικά, το φαβορί. Η στοιχηματική αξία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θεωρούμε πως βρίσκεται στο Goal / Goal, σε απόδοση 2.20, στο ενδεχόμενο, δηλαδή, να σημειώσουν αμφότερες από ένα τουλάχιστον τέρμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Ισπανία Τσεχία εκτιμήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ