Η Καινούργιου έκανε ντουλάπα ένα ολόκληρο δωμάτιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Καινούργιου έκανε ντουλάπα ένα ολόκληρο δωμάτιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ντουλάπα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα μετέτρεψε ένα ολόκληρο υπνοδωμάτιο η Κατερίνα Καινούργιου.

«Για κάθε γυναίκα η ντουλάπα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, αφού κλείνει μέσα της όλο το προσωπικό της στιλ», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και μοιράστηκε με τις φίλες τις εικόνες από το νέο και σύγχρονο dressing room -βεστιάριο όπως το περιγράφει.

Η Καινούργιου έκανε ντουλάπα ένα ολόκληρο δωμάτιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Καινούργιου έκανε ντουλάπα ένα ολόκληρο δωμάτιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εντυπωσιακά ρούχα, παπούτσια, τσάντες, τσαντάκια, μπιζού και κάθε λογής αξεσουάρ βρήκαν τη θέση τους στη νέα γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας, που αυτή την εποχή κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«My place! Μέσα σε λίγες ώρες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μετέτρεψα ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού μου σε ένα σύγχρονο dressing room -βεστιάριο. Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design. Βασικός στόχος αυτής της συγκεκριμένης κατασκευής είναι η αξιοποίηση κάθε γωνιάς που μπορεί να γίνει εύκολα προσβάσιμη και χρηστική. Για κάθε γυναίκα η ντουλάπα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, αφού κλείνει μέσα της όλο το προσωπικό της στιλ! Πως σας φαίνεται λοιπόν;».

Πηγή φωτογραφιών: instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ