H γυναίκα που έμεινε για πάντα μωρό - iefimerida.gr

H γυναίκα που έμεινε για πάντα μωρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια, αλλά παραμένει εμφανισιακά βρέφος, καθώς πάσχει από σπάνια ασθένεια του θυροειδούς που δεν της επιτρέπει να αναπτυχθεί. Έτσι σήμερα έχει την εμφάνιση ενός μωρού 9 μηνών.

Η Μαρία Οντέτ ντο Νασιμέντο από τη Βραζιλία, δεν μπορεί να μιλήσει, να περπατήσει ή να φροντίσει τον εαυτό της και ζει σε ένα χαμόσπιτο στην πόλη Σεάρ. Ευτυχώς μέσα στην ατυχία της παρόλο που έχασε την μητέρα της, η δεύτερη σύζυγος της του πατέρα της, την φροντίζει σαν δικό της παιδί, καθώς την θεωρεί «δώρο Θεού»

Οι γιατροί που έχουν εξετάσει τη Μαρία πιστεύουν ότι εάν η ασθένειά της είχε διαγνωστεί όταν ήταν μωρό, πιθανότατα να είχε γιατρευτεί. Ακόμη και τώρα, όμως, μια πανεπιστημιακή κλινική της Βραζιλίας προσφέρει στην 30χρονη δωρεάν θεραπεία, με την ελπίδα να της δώσει τη δυνατότητα να μιλήσει ή να περπατήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ