Το κόλπο της Τζίτζι Χαντίντ με τα σπυράκια -Πανεύκολο και ανέξοδο - iefimerida.gr

Το κόλπο της Τζίτζι Χαντίντ με τα σπυράκια -Πανεύκολο και ανέξοδο

Instagram/@gigihadid
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανίζονται ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις και πάντα στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Τα σπυράκια είναι ενοχλητικά και εκνευριστικά για κάθε γυναίκα.

Οσο και να προσπαθήσεις να τα καλύψεις με κονσίλερ και μέικ απ, αυτά εκεί ξεπροβάλλουν και σου καταστρέφουν την έξοδο. Ναι, μπορεί οι άλλοι να μην τα παρατηρούν ή να μην ενδιαφέρονται τόσο για τα σπυράκια σου, ωστόσο, εσύ ξέρεις πως είναι εκεί και σε ενοχλούν.

Τώρα, όμως, έρχεται η Τζίτζι Χαντίντ να σου πει τι να κάνεις για να απαλλαγείς από αυτά, με έναν ανέξοδο τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πάτε στο μπάνιο.

«Η μαμά μου απλώνει πάντα οδοντόκρεμα πάνω στα σπυράκια της πριν πάει για ύπνο. Μεγάλωσα με αυτό το τρικ και αυτό κάνω και εγώ τώρα που μεγάλωσα!» Και συνεχίζει: « Ορκίζομαι πως αυτό το κόλπο πιάνει. Στην ουσία, ξηραίνει τα σπυράκια.», λέει το νεαρό μοντέλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπυράκια λύση Τζίτζι Χαντίντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ