Αυτή είναι η σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο -Εχουν μαζί ένα παιδί [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο -Εχουν μαζί ένα παιδί [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: HEANY.COM /FACEBOOK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παντρεμένος με μία 30χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα φέρεται να είναι η Noor Zahi Salman, ήταν ο μακελάρης του Ορλάντο που σκόρπισε το θάνατο σε γκέι κλαμπ σκοτώνοντας και τραυματίζοντας περισσότερα από 100 θαμώνες.

Μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του με την οποία έχει και έναν γιο 3 ετώ ο Ομάρ Ματίν, ο δράστης του μακελειού ζούσε στο St. Lucie County της Φλόριντα. Όπως σημειώνει πάντως το Heavy.com, δεν είναι γνωστό αν η δεύτερη σύζυγός του συνέχιζε να είναι μαζί του, ενώ η Washington Post σημειώνει ότι πιθανότατα η Salman τον είχε εγκαταλείψει πριν κάνει την επίθεση.

Το ζεύγαρι φαίνεται να παντρεύτηκε το 2013. Η Salman παντως μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να μιλήσει και στο Heavy.com και στην Washington Post.

Αυτή είναι η σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο -Εχουν μαζί ένα παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας του Ομαρ Σεντίκε Ματίν που σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι Αμερικανός με καταγωγή από το Αφγανιστάν υποστήριξε πως το μακελειό «δεν έχει ουδεμία σχέση με την θρησκεία». Ο Μιρ Σεντίκε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ο άνδρας υποστήριξε ότι ο γιος του είχε εξοργιστεί καθώς πριν από λίγο καιρό είδε δύο άνδρες να φιλιούνται μπροστά στη γυναίκα και τον γιο του.

Ο δράστης του μακελειού στο Ορλάντο ήταν παντρεμένος και με την Sitora Yusufiy η οποία, αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι ήταν ασταθής και την χτύπαγε. Οι δυο τους χώρισαν το 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΜΑΡ ΜΑΤΙΝ πρώτη σύζυγος Ορλάντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ