Πρώην δήμαρχος του Λονδίνου: Ναι, βάφω τα μαλλιά μου για να είναι πιο λαμπερά - iefimerida.gr

Πρώην δήμαρχος του Λονδίνου: Ναι, βάφω τα μαλλιά μου για να είναι πιο λαμπερά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter /@BorisJohnson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος για την εκκεντρικότητά του αλλά και την πλατινένια, επιμελώς ατημέλητη κόμη του, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε σήμερα ένα επτασφράγιστο μυστικό: βάφει τα μαλλιά του για να τονίσει τη λάμψη τους...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στo περιοδικό της εφημερίδας Sunday Times, ο 51χρονος Τζόνσον υποστήριξε αρχικά ότι τα μαλλιά του "είναι εντελώς φυσικά". Όταν όμως ρωτήθηκε επίμονα αν τα βάφει, απάντησε λακωνικά "ναι".

Αυτό το απλό "ναι" έσκασε σαν βόμβα καθώς η χαρακτηριστική κόμη του Τζόνσον, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται μαχητικά για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και το βρετανικό κοινό.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Telegraph υπογραμμίζει ότι ο Τζόνσον δεν διευκρίνισε αν βάφει τα μαλλιά του για να καλύψει τα γκρίζα ή για να κρύψει ότι στην πραγματικότητα είναι... κοκκινομάλλης. Αναπαράγει μάλιστα και ένα ειρωνικό τουιτάρισμα του βουλευτή Μαρκ Πρίτσαρντ ο οποίος δηλώνει με μεγάλη... σοβαρότητα: "Ο Μπόρις Τζόνσον πρέπει τώρα να μας πει αν η βαφή που χρησιμοποιεί παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση".

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που ο δημοσιογράφος του Sunday Times Magazine ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Τζόνσον, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο πρώην δήμαρχος του τηλεφώνησε για να του διευκρινίσει ότι έκανε πλάκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρίχες του Τζόνσον απασχολούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Πέρσι, ένας διάσημος κομμωτής, ο Χάιντς Σούμι, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail ότι τα μαλλιά του πρώην δημάρχουν "δεν είναι φυσικά" αλλά είναι αποτέλεσμα "αποχρωματισμού". Τόση σύγχυση προκάλεσε ο Σούμι που παρενέβη ακόμη και ο μπαμπάς Τζόνσον, ο Στάνλεϊ, για να υπερασπιστεί τον γιο του και τη φυσική απόχρωση των μαλλιών του...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόρις Τζονσον μαλλιά βάψιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ