Ρώσος εκτοξεύει φωτοβολίδα ευθείας βολής - Δολοφονικό «στυλό» στο γήπεδο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρώσος εκτοξεύει φωτοβολίδα ευθείας βολής - Δολοφονικό «στυλό» στο γήπεδο [βίντεο]

Πηγή: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο «Βελοντρόμ» ξέσπασαν άγρια επεισόδια στις κερκίδες ανάμεσα σε οπαδούς της Ρωσίας και της Αγγλίας ενώ η κάμερα έπιασε την στιγμή που οι Ρώσοι χούλιγκαν εκτόξευσαν φωτοβολίδα ευθείας βολής.

Το γκολ του Μπερεζούτσκι προκάλεσε έκρηξη στην κερκίδα των Ρώσων, οι οποίοι περίμεναν τη λήξη του αγώνα για να επιτεθούν ξανά στους Άγγλους. Αμέσως κινήθηκαν προς το μέρος που βρίσκονταν ο κύριος όγκος αυτών ενώ λίγο πριν ξεκινήσει το «ντου» η κάμερα έπιασε το στιγμιότυπο όπου οι Ρώσοι χούλιγκαν εκτόξευσαν φωτοβολίδα ευθείας βολής.

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά κάποιος από τους Άγγλους οπαδούς ενώ η ομοσπονδία της χώρας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα μέτρα ασφαλείας αφού όπως σχολίαζαν πέρα από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν, είναι αδιανόητο το πως πέρασε το φονικό «στυλό» μέσα στο «Βελοντρόμ», ειδικά από την στιγμή που οι Γάλλοι έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας σε αυτό το EURO υπό το φόβο τρομοκρατικών ενεργειών.

Πάντως πέρα από την αντίδραση της αγγλικής ομοσπονδίας, η UEFA ξεκίνησε ήδη έρευνα για τα επεισόδια εντός του γηπέδου και κάνει χρήση των βίντεο για να αποδώσει ευθύνες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει βαριά τιμωρία προς την ομοσπονδία της Ρωσίας για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ρώσοι άγγλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ