Ανοιξε το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών -46.000 σε λίστα αναμονής [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανοιξε το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών -46.000 σε λίστα αναμονής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο εστιατόριο στο οποίο μπορεί κάποιος να απολαύσει το φαγητό του εντελώς γυμνός, αν το επιθυμεί, άνοιξε τις πόρτες του χθες βράδυ στο Λονδίνο.


Το εστιατόριο γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία αφού σε λίστα αναμονής βρίσκονται ήδη 46.000 άνθρωποι.
Οι σερβιτόροι φορούν μόνο θάμνους στα... επίμαχα σημεία, τα πάντα είναι οργανικά, ενώ ακόμη και τα... μαχαιροπήρουνα μπορούν να φαγωθούν!

Ο ιδιοκτήτης τόνισε αρχικά πως η τοποθεσία του είναι μυστική, πως θα είναι ανοιχτό μόνο για τρεις μήνες, αλλά και πως ο στόχος του είναι οι πελάτες, όντας γυμνοί, να μπορέσουν να συγκεντρωθούν στο φαγητό και να εξερευνήσουν νέες γεύσεις.

Το... πρωτότυπο αυτό εστιατόριο, λοιπόν, που ονομάζεται Bunyadi, βρίσκεται στο Λονδίνο και δύο δημοσιογράφοι της Daily Mail έκαναν... μάχιμο ρεπορτάζ, αφού το επισκέφθηκαν όπως πρέπει, δηλαδή εντελώς γυμνοί.

Η 24χρονη Emily Hodgkin και ο 31χρονος James Dunn, δημοσιογράφοι της βρετανικής εφημερίδας πήγαν, είδαν και μοιράζονται τις εντυπώσεις τους, από το γεύμα των 69 λιρών αλλά και τον... περίγυρο!

Η Emily έκανε λόγο για "διονυσιακή ατμόσφαιρα" στο εσωτερικό του εστιατορίου, με την "αμφίεση" των σερβιτόρων να της θυμίζει κάτι από αρχαία Ελλάδα.

Ο James από την πλευρά του δήλωσε πως ένιωσε σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας, αφού στην αρχή φορούσε μόνο μία λευκή ρόμπα και σανδάλια!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστιατόριο Γυμνιστές Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ