Μαθητές επιτέθηκαν σε 11χρονη και της έσπασαν το χέρι - iefimerida.gr

Μαθητές επιτέθηκαν σε 11χρονη και της έσπασαν το χέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα κρούσματα ενδοσχολικής βίας καθώς ένα νέο περιστατικό σημείωθηκε σε κεντρικό σχολείο της Χαλκίδας με θύμα μια 11χρονη μαθήτρια της έκτης τάξης του Δημοτικού, η οποία δέχθηκε επίθεση από 5 συμμαθητές της με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της.

Όπως είπε η 11χρονη μαθήτρια αλλά και άλλα παιδιά που ήταν αυτόπτες μάρτυρες , 5 συμμαθητές της την περικύκλωσαν και άρχισαν αν την πειράζουν και να την σπρώχνουν.Κάποια στιγμή μάλιστα την πέταξαν με δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δεξί της χέρι.

Όπως γράφει το egnomi.gr o πατέρας της μαθήτριας, που ειδοποιήθηκε για το συμβάν έγινε έξαλλος, όταν είδε το παιδί του τραυματισμένο σοβαρά. Οι φωνές του προς τους δασκάλους ακούστηκαν μέχρι τις διπλανές πολυκατοικίες, αφού θεωρούσε ότι έπρεπε να υπάρχει ικανή εποπτεία από δασκάλους στο προαύλιο του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr, ο πατέρας της 11χρονης σκέφτεται σοβαρά να απευθυνθεί σε δικηγόρο, προκειμένου να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον τραυματισμό της κόρης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ