Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας Άγγλος οπαδός, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Μασσαλία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «La Provence» ο Άγγλος τραυματίστηκε στην διάρκεια των επεισοδίων με Ρώσους οπαδούς και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, εντούτοις τα νέα που έρχονται από την Μασσαλία είναι (μόνο) δυσάρεστα, καθώς Άγγλοι και Ρώσοι δημιουργούν επεισόδια σε κάθε δρόμο και σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με τους Άγγλους δημοσιογράφους, βέβαια, υπάρχουν δεκάδες Άγγλοι τραυματίες από τα επεισόδια με τους οπαδούς της Ρωσίας και η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο των γαλλικών αρχών, που πιάστηκαν στον... ύπνο και επέτρεψαν τα... ραντεβού των οπαδών της Αγγλίας και της Ρωσίας!

Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραυματίας άγγλοι Ρώσοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ