Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες πολεμικού πλοίου χτύπησαν λιμενεργάτη στον Πειραιά - iefimerida.gr

Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες πολεμικού πλοίου χτύπησαν λιμενεργάτη στον Πειραιά

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρετανοί ναύτες του πολεμικού πλοίου Carocan Bay London, το οποίο ανήκει στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη που περιπολεί στο Αιγαίο, ενώ βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ χτύπησαν λιμενεργάτη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στον Πειραιά.

Εντονη ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ για το περιστατικό, με την βουλευτή του κόμματος, Διαμάντω Μανωλάκου, να επικοινωνεί με τον Θοδωρή Δρίτσα. Η κ. Μανωλάκου εξέφρασε στον υπουργό Ναυτιλίας τη διαμαρτυρία του κόμματός της, κάνοντας λόγο για απαράδεκτο περιστατικό αναφερόμενη στην επίθεση στον λιμενεργάτη Σπ. Μεσίνη, ο οποίος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τζάνειο.

«Τέτοια περιστατικά, που θυμίζουν παλιότερες εποχές, δείχνουν ότι οι ΝΑΤΟϊκοί δρουν - και με την ανοχή της κυβέρνησης - ως κράτος εν κράτει», σχολίασε το ΚΚΕ.

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ, ο κ. Δρίτσας ανέφερε ότι το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το θλιβερό περιστατικού. Ο υπουργός χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ενέργεια ως μεμονωμένη, που δεν σχέση με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λιμάνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ