Οι διάσημες βγάζουν το μακιγιάζ -«Γυμνά» πρόσωπα, η νέα τάση [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι διάσημες βγάζουν το μακιγιάζ -«Γυμνά» πρόσωπα, η νέα τάση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγιναν διάσημες για κάποιο ταλέντο τους, τις περισσότερες φορές, αλλά και για την αψεγάδιαστη εικόνα τους. Τώρα, την «τσαλακώνουν».

Τα «γυμνά» πρόσωπα φαίνεται πως είναι η νέα τάση στον «πλανήτη» των διάσημων, καθώς ολοένα και περισσότερες σταρ επιλέγουν να φωτογραφηθούν- στα social media κατά κύριο λόγο- χωρίς μακιγιάζ.

Η Αλίσια Κις προχώρησε πρόσφατα ένα βήμα παραπέρα. Δεν ανέβασε απλά στο Instagram φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ. Εγραψε και ένα κείμενο υπέρ της φυσικής ομορφιάς. «Κάθε φορά που έβγαινα από το σπίτι ανησυχούσα αν δεν είχα βάλει μέικ απ. Αν κάποιος ήθελε μία φωτογραφία; Αν την ανέβαζε στο διαδίκτυο; Αυτές τις ανασφάλειες σκεφτόμουν. Και όλες τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βασίζονταν υπερβολικά στο τι θα σκέφτονταν οι άλλοι για εμένα», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια.

Οταν όμως ένας φωτογράφος επέμεινε να του ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, εκείνη βρήκε τη δύναμη να αποδεχθεί τη φυσική της ομορφιά. «Δεν θέλω να καλύπτω πλέον το πρόσωπό μου, το μυαλό μου, την ψυχή μου, τις σκέψεις μου, τα όνειρά μου, τίποτα», έγραψε η Κις.

Τον τελευταίο καιρό, κι άλλες διάσημες έχουν ανεβάσει στα social media φωτογραφίες με «γυμνό» πρόσωπο, θυμίζει το CNN, αλλά ελάχιστες το κάνουν πλέον συνήθεια.

Οι διάσημες βγάζουν το μακιγιάζ -«Γυμνά» πρόσωπα, η νέα τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι διάσημες βγάζουν το μακιγιάζ -«Γυμνά» πρόσωπα, η νέα τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι διάσημες βγάζουν το μακιγιάζ -«Γυμνά» πρόσωπα, η νέα τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οι διάσημες βγάζουν το μακιγιάζ -«Γυμνά» πρόσωπα, η νέα τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οι διάσημες βγάζουν το μακιγιάζ -«Γυμνά» πρόσωπα, η νέα τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο η Σίντι Κρόφορντ δημοσίευσε μία φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ, την ημέρα που συμπλήρωνε τα 50 της χρόνια. Μεταξύ άλλων, το τελευταίο διάστημα τη φυσική τους ομορφιά έχουν αναδείξει η Σάλμα Χάγιεκ και παλιότερα η Τάιρα Μπανκς, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Λουπίτα Νιόνγκο.








Οι διάσημες βγάζουν το μακιγιάζ -«Γυμνά» πρόσωπα, η νέα τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Στη λίστα προστέθηκε πρόσφατα και η Ντέιζι Ρίντλεϊ, με την ηθοποιό του «Πολέμου των Αστρων» να παραδέχεται ότι δεν είναι λάτρης του μακιγιάζ, ενώ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τη μάχη με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και πώς αυτό έχει επηρεάσει το δέρμα της. «Μισώ να φορώ μέικ απ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να βγω από το σπίτι δίχως αυτό», παραδέχθηκε.

Φωτογραφίες: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ «γυμνό» πρόσωπο Αλίσια Κις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ