Ο Μπενζεμά βλέπει EURO από τον καναπέ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μπενζεμά βλέπει EURO από τον καναπέ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυτή τη Γαλλία ήταν το μεγαλύτερο αστέρι. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τη γαλλική ομοσπονδία να ζητήσει από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να μην συμπεριλάβει τον Καρίμ Μπενζεμά στην αποστολή για το EURO. Ο παίκτης έδωσε φυσικά τη δική του απάντηση.

Αμέσως μετά την είδηση του αποκλεισμού του από την αποστολή λόγω του σκανδάλου με το sex tape του Βαλμπουενά, είχε εκφράσει την απογοήτευσή του. Τώρα, θέλησε να δείξει και κάτι από το εγωιστικό κομμάτι του χαρακτήρα του.

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν πήγε καν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Ρουμανία. Προτίμησε τον άνετο καναπέ του σαλονιού του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με γυρισμένη μάλιστα πλάτη προς το φακό. Ισως ένα μήνυμα πως οι σχέσεις του με την εθνική ομάδα έχουν πλέον «παγώσει».

Ο Μπενζεμά βλέπει EURO από τον καναπέ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Instragram/karimbenzema

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Καρίμ Μπενζεμά Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ