Πρόεδρος της Γερμανίας: Ανησυχώ για την ασφάλεια στο Euro 2016 - iefimerida.gr

Πρόεδρος της Γερμανίας: Ανησυχώ για την ασφάλεια στο Euro 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανησυχία του σχετικά με την ασφάλεια στο EURO 2016 εξέφρασε ο πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

«Όταν σκέφτομαι το Euro, προφανώς αισθάνομαι ανησυχία, όπως πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη. (Αισθάνομαι) ανησυχία καθώς βλέπω ότι αυτή η ειρηνική γιορτή θα μπορούσε να διαταραχθεί» δήλωσε ο επικεφαλής του γερμανικού Κράτος, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη Βόννη.

«Οι γείτονές μας έχουν βιώσει πολλές πικρές εμπειρίες και είναι ασφαλώς πολύ φορτισμένοι. Έχουν επενδύσει πολλά προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλεια» τόνισε ο Γκάουκ αναφερόμενος στη Γαλλία.

«Αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη. Αυτή τη στιγμή, καταρχάς δεν σκέφτομαι την επιτυχία της ομάδας μας. Είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, επομένως δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για αυτό» πρόσθεσε ο Γερμανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία Euro2016 Γιοάχιμ Γκάουκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ