Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ντε Χέα, Ισκο και Μουνιαϊν σε σκάνδαλο βιασμού - iefimerida.gr

Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ντε Χέα, Ισκο και Μουνιαϊν σε σκάνδαλο βιασμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του φετινού EURO 2016 και... έσκασε σκάνδαλο μεγατόνων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Diario» οι Ισπανοί διεθνείς ποδοσφαιριστές Νταβίντ ντε Χέα, Ίσκο και Ικέρ Μουνιαΐν εμπλέκονται σε σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βιασμών, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία, το οποίο είχε αρχίσει το 2005.

Τα ονόματα των δύο εξ αυτών (Ντε Χέα και Μουναΐν) έδωσε γυναίκα -μάρτυρας που βρίσκεται από τον περασμένο Απρίλιο στη φυλακή, ενώ τη μαρτυρία ενισχύει κατάθεση νεαρής που ισχυρίζεται ότι πριν 3 χρόνια κακοποιήθηκε σεξουαλικά σεξουαλικά σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νταβίντ ντε Χέα είχε ρόλο μεσάζοντα, καθώς απείλησε την κοπέλα να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με τους δύο συμπαίκτες του, χρησιμοποιώντας μάλιστα απειλές για να την πείσει.

Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ντε Χέα, Ισκο και Μουνιαϊν σε σκάνδαλο βιασμού | iefimerida.gr 0

«Τόσο το συγκεκριμένο κορίτσι, όσο και προστατευόμενη μάρτυρας με τον κωδικό TP3 κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τα αγόρια, καθώς αρνήθηκαν να έχουν επαφές μαζί τους. Το συμβάν έλαβε χώρα σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Μαδρίτη και δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ο προαγωγός τους υποσχέθηκε ότι αν πήγαιναν με τους ποδοσφαιριστές και έκαναν ό,τι τους ζητούσαν θα έπαιρναν πολλά χρήματα» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και αποκλεισμοί των ποδοσφαιριστών από την Εθνική Ισπανίας.

O Nτε Χέα αρνήθηκε τα πάντα

Αργότερα, ο Ντε Χέα μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τις σχετικές κατηγορίες, αρνούμενος τα πάντα, τόνισε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει και πως όλο αυτό τον κάνει να δουλεύει ακόμα πιο σκληρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι όλα ψέματα. Νιώθω ακόμα πιο δυνατός αποφασίζοντας να μείνω στην Εθνική ομάδα... Είναι όλα ψέματα κι είναι πλέον στα χέρια των δικηγόρων μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για να προπονηθώ πιο σκληρά. Είμαι ένας ήρεμος τύπος οπότε είναι δύσκολο κάτι να με επηρεάσει. Κι όταν κάτι δεν είναι αληθές, τότε υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να μην επηρεαστείς. Όταν το έμαθα ήμουν στο play room. Γνωρίζω τι έχω κάνει με τη ζωή μου. Είναι όλα ψέματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ