Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν θυμίζει στους σύγχρονους βασιλείς της Ευρώπης της αλλοτινές μοναρχίες και τους ιστορικούς βασιλικούς Οίκους με το απαράμιλλο στιλ και την απρόσιτη ιδιωτική ζωή που τους καθιστούσε ημίθεους στη φαντασία των λαών τους.


Σήμερα, βασιλείς και βασίλισσες, στην Ισπανία, στη Σουηδία, στην Μεγάλη Βρετανία, στη Σουηδία πλημμυρίζουν τις κοσμικές στήλες, ρεζιλεύονται με απιστίες και παράδοξους γάμους, καμώνονται τους δημοφιλείς και πολλαπλασιάζουν τα σκάνδαλα.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα. Χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, εκ του συντάγματος της χώρας, εκείνη και ο βασιλιάς σύζυγός της Βίλλεμ-Αλεξάντερ γεμίζουν απλά τα κοσμικά περιοδικά και γυρίζουν από φιλανθρωπική οργάνωση σε γκαλά.
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου η βασίλισσα Μάξιμα εμφανίστηκε σε ένα μικρό χωριό της Ολλανδίας, όπου πρόσφατα τραυματίστηκαν άνθρωποι από σοβαρή έκρηξη γκαζιού, με απίστευτο ντύσιμο και ακόμη πιο απίστευτο καπέλο.

Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ντυμένη ολόκληρη στα μπεζ, με ασημένια ζώνη και φούστα με φτερά, η βασίλισσα φορούσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρεολέ, είχε λυτά μαλλιά και το κεφάλι της κοσμούσε ένα καπέλο που θύμιζε αχυρώνα.

Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Η Μάξιμα περιγράφεται από τα φιλοβασιλικά κοσμικά περιοδικά της Ευρώπης ως «χαριτωμένη και κομψή». Το αληθινό της όνομα είναι Μάξιμα Ζορεγκιέτα, γεννήθηκε στην Αργεντινή πριν από 45 χρόνια. Ο πατέρας της ήταν δεξί χέρι του δικτάτορα Βιντέλα και υπουργός στην κυβέρνησή του, από το 1976 ως το 1981.

Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Σπούδασε οικονομία στην Αργεντινή και εργάστηκε σε τράπεζα της Νέας Υόρκης. Το 1999 σε μια γιορτή στη Σεβίλλη της Ισπανίας γνώρισε κάποιον Αλεξάντερ σε μια γιορτή φίλων της. Τον καλεί να έρθει σπίτι της στη Νέα Υόρκη για να γνωριστούν καλύτερα. Εκείνος, πράγματι, την επισκέπτεται, της ομολογεί ότι είναι διάδοχος βασιλιάς και της προτείνει να κάνουν σχέση. Όταν το ειδύλλιο έγινε γνωστό, η Ολλανδοί ξεσηκώθηκαν εξαιτίας του παρελθόντος του πατέρα της και των σχέσεων που είχε με ένα δικτατορικό καθεστώς. Όμως ο πρίγκηπας είναι ερωτευμένος μαζί της και πείθει τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας να κάνει επίσημη έρευνα για το παρελθόν του πατέρα της αγαπημένης του. Η έρευνα, πράγματι, γίνεται και αποδεικνύει ότι ο πατέρας Ζορεγκιέτα …ήταν αθώος και δεν είχε εμπλακεί σε βασανιστήρια και συλλήψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Βιντέλα.
Ετσι, η τότε βασίλισσα της Ολλανδίας Μπεατρίξ ανακοίνωσε επίσημα τους αρραβώνες του γιού της με την Αργεντινή καλονή, το 2001, σε συνέντευξη τύπου. Εκεί η Μάξιμα ανακοινώνει ότι ο πατέρας της δεν θα παραστεί στους γάμους, μετά από όσα έγιναν. Η Μάξιμα απέκτησε τρία παιδιά και το 2013 ο σύζυγός της γίνεται βασιλιάς.

Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 12
Oι βασιλιάδες τρελάθηκαν! –Δείτε τα καμώματα της βασίλισσας της Ολλανδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 13
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμώματα Μαξίμα βασίλισσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ