Εξαλλος ο Κακλαμάνης με τους υπουργούς: Αφαντοι από τη Βουλή - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Κακλαμάνης με τους υπουργούς: Αφαντοι από τη Βουλή

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμα μία φορά οι περισσότεροι υπουργοί έλειπαν από την διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής προκειμένου να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής από τις 20 επίκαιρες ερωτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να απαντηθούν προσήλθε μόνο ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης. Όλοι υπόλοιποι υπουργοί επικαλέστηκαν φόρτο εργασίας και δεν προσήλθαν στο κοινοβούλιο με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης να ξεσπάσει.

«Θα προτείνω στον πρόεδρο της Βουλής στην αλλαγή κανονισμού να βάλει ποινολόγιο σε υπουργούς μετά από τρεις αδικαιολόγητες απουσίες . Τα έχουμε πει τα έχουμε ξαναπεί αλλά το θέμα δεν αλλάζει, η κατάσταση πια δεν πάει άλλο», είπε ο κύριος Κακλαμάνης με εμφανή την ενόχληση του για την σημερινή εικόνα της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ