Ανατροπή: Στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα και όχι ο Πανιώνιος - iefimerida.gr

Ανατροπή: Στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα και όχι ο Πανιώνιος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο φαίνεται πως κράτησε η χαρά των ανθρώπων του Πανιωνίου αφού η UEFA άναψε κόκκινο στη συμμετοχή των κυανέρυθρων στο Europa League, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει τη θέση του.

Ο Πανιώνιος μέσω της δευτεροβάθμιας επιτροπής, είχε πάρει το «οκ» για να αγωνιστεί κανονικά στην Ευρώπη, ωστόσο η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα στην UEFA άλλαξε τα δεδομένα. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φέρεται να εισηγήθηκε αρνητικά για τη συμμετοχή των κυανέρυθρων προτείνοντας μονοετή αποκλεισμό με τριετή επιτήρηση, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η Deiloitte, η οποία για λογαριασμό της UEFA έκανε τον έλεγχο στο σωματείο της Νέας Σμύρνης, άναψε κόκκινο φως χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η άδεια που πήρε ο Πανιώνιος για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει, πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Europa League μέσω του 2ου προκριματικού γύρου ενώ οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφικές κινήσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος ΠΑΣ Γιάννινα UEFA Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ