Αγαλματένιο κορμί -Η Κέιτ Μίντλετον με θεϊκή μπλε τουαλέτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγαλματένιο κορμί -Η Κέιτ Μίντλετον με θεϊκή μπλε τουαλέτα [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter /@byEmilyAndrews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εμφανίσεις της γίνονται πάντα θέμα συζήτησης, αυτή τη φορά όμως η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να λάβει μόνο θετικά σχόλια για αυτή.

Ο λόγος, ένα μπλε Roland Mouret φόρεμα που επέλεξε για υποδεχτεί τους καλεσμένους της στο παλάτι του Κένσινγκτον με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων του SportsAid.

Αγαλματένιο κορμί -Η Κέιτ Μίντλετον με θεϊκή μπλε τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η δούκισσα που υποστηρίζει το συγκεκριμένο ίδρυμα από το 2013, κάλεσε πρεσβευτές και νέους αθλητές που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

Στενό σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν, και άρα πιο θηλυκό, το μπλε ρουαγιάλ φόρεμα συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων και απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια. Τα κοψίματα στο πάνω μέρος του μανικιού του έδιναν ένα πιο κοριτσίστικο αέρα, τον οποίο η Μίντλετον κατάφερε να υποστηρίξει απόλυτα καθώς ήταν διαρκώς χαμογελαστή.

Αγαλματένιο κορμί -Η Κέιτ Μίντλετον με θεϊκή μπλε τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την Daily Mail το φόρεμα κοστίζει κοστίζει 2.669 ευρώ και αλλά πλέον είναι σε έκπτωση και στοιχίζει 1.599 ευρώ.

Αγαλματένιο κορμί -Η Κέιτ Μίντλετον με θεϊκή μπλε τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Twitter /@byEmilyAndrews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον μπλε φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ