Αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα Μαυρίκου: Το αυτοκίνητο φλεγόταν και ο οδηγός είχε γείρει στη θέση του συνοδηγού - iefimerida.gr

Αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα Μαυρίκου: Το αυτοκίνητο φλεγόταν και ο οδηγός είχε γείρει στη θέση του συνοδηγού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαρτυρίες που θα φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος συλλέγουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας τις τελευταίες ώρες.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού αλλά και από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως κατέγραψαν το όχημα πριν αυτό μπει στην Αττική Οδό.

Η κ. Ειρήνη Τζίτζιφα που διατηρεί κατάστημα απέναντι από το σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο Παναγιώτης Μαυρίκος δήλωσε στο iefimerida.gr ότι ακούστηκαν εκρήξεις όταν το πολυτελές τζιπ του εκδότη τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ανέφερε πως κατάφερε να διακρίνει μια ανθρώπινη φιγούρα να γέρνει στη θέση του συνοδηγού.

Αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα Μαυρίκου: Το αυτοκίνητο φλεγόταν και ο οδηγός είχε γείρει στη θέση του συνοδηγού | iefimerida.gr 0

Τι ακούσατε και βγήκατε έξω;
Εγώ έχω κατάστημα εδώ και άκουσα έναν θόρυβο. Νόμιζα ότι έγινε κάποιο τρακάρισμα. Βγήκα έξω και είδα μια Porsche να έχει χτυπήσει στο στηθαίο της Αττικής Οδού. Έβγαινε μια μικρή φλόγα και καπνός.

Πως αντέδρασαν οι οδηγοί;
Στην αρχή οι οδηγοί που περνούσαν δεν κατάλαβαν ότι υπήρχε άνθρωπος μέσα. Κάποιοι σταμάτησαν όμως και προσπάθησαν με πυροσβεστήρες να σβήσουν τη φωτιά. Δεν τα κατάφεραν όμως. Προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες δίχως αποτέλεσμα. Έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και τότε η φωτιά φούντωσε περισσότερο. Τότε φοβήθηκε ο κόσμος και έφυγε από κοντά. Απομακρύνθηκαν από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα Μαυρίκου: Το αυτοκίνητο φλεγόταν και ο οδηγός είχε γείρει στη θέση του συνοδηγού | iefimerida.gr 1

Καταφέρατε να δείτε αν υπήρχε κάποιος άνθρωπος μέσα;
Είδα ότι υπήρχε κάποιος μέσα. Από το τζάμι φάνηκε ότι ο οδηγός είχε γύρει στη θέση του συνοδηγού. Φάνηκε λίγο να γέρνει. Δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε. Το αυτοκίνητο συνέχισε να φλέγεται. Τη φωτιά την έσβησε η πυροσβεστική όταν ήρθε.
Αν είχε σταματήσει το αυτοκίνητο στη δεξιά πλευρά του δρόμου θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε. Ίσως να κατάφερνε να βγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ