Κούγιας: Ο νεκρός της Αττικής Οδού είναι ο εκδότης Μαυρίκος, τον αναζητούσα ώρες, είναι πελάτης μου - iefimerida.gr

Κούγιας: Ο νεκρός της Αττικής Οδού είναι ο εκδότης Μαυρίκος, τον αναζητούσα ώρες, είναι πελάτης μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο άνδρας που κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο οποίος όπως ανέφερε τον αναζητούσε εδώ και πολλές ώρες τόσο ο ίδιος γιατί είχαν ραντεβού και οι συνεργάτες του, αλλά και η οικογένειά του χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ίδιος όπως λέει προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου και του Τάκη Μουσσά για τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος που τους απαγγέλθηκαν και συνελήφθησαν, μαζί με τον δημοσιογράφο Χρήστο Φράγκο, για υπόθεση εκβιασμού σε βάρος επιχειρήσεων του δημοσίου.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό το οικονομικό όφελος, εκβίαση κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και για δωροδοκία. Επιπλέον δίωξη για την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων ασκήθηκε σε βάρος του εκδότη Μαυρίκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούγιας εκδότης Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ