Ο Μπόγρης μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελλη Κοκκίνου - iefimerida.gr

Ο Μπόγρης μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελλη Κοκκίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O διεθνής μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης, σύντροφος της Ελλης Κοκκίνου, ήταν καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για την σχέση του με την γοητευτική τραγουδίστρια.

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την ερωτική σχέση του με την τραγουδίστρια, για την διαφορά στην ηλικία που έχει με την αγαπημένη του αλλά και την ωριμότητα που μπορεί να έχει όντας κατά πολύ μικρότερος ηλικιακά.

«Μπορεί να ήμουν 21-22, πόσο ήμουν, αλλά ουσιαστικά όταν είσαι μόνος σου από πιο μικρός, είσαι έτοιμος. Έπαιζα μπάσκετ, δεν με είδα πρώτη φορά στα περιοδικά», σημείωσε ο μπασκετμπολίστας ενώ συμπλήρωσε σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το αν είναι τόσο ώριμος -λόγω ηλικίας έτσι ώστε να έχει σχέση με την τραγουδίστρια: «Άμα δεν ήμουν ώριμος πιστεύεις η Έλλη θα ήταν μαζί μου; Άμα βρεις το καλύτερο παιδί, δεν το αφήνεις».

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε δυσκολία επειδή η ομάδα του για δύο χρόνια ήταν στο εξωτερικό τότε ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Υπήρξε δυσκολία με την απόσταση. Να είναι καλά τα αεροπλάνα. Η Έλλη δεν προσπάθησε ποτέ να με επηρεάσει σε μία απόφαση και το σέβομαι απόλυτα αυτό. Η Έλλη με έχει βοηθήσει πολύ να βελτιωθώ σαν άνθρωπος πρώτα από όλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΓΡΗΣ Κοκκίνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ