Ημερομηνία-σταθμός η 4η Ιουλίου για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Ημερομηνία-σταθμός η 4η Ιουλίου για τις τηλεοπτικές άδειες

Πηγή: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας υπό τη μείζονα σύνθεσή του θα συζητηθούν στις 4 Ιουλίου, με εντολή του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, όλες οι αιτήσεις ακυρώσεως των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας σε βάρος του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο πρόεδρος του ΣτΕ όρισε τη συγκεκριμένη δικάσιμο εμβόλιμα, κατά τη συνεδρίαση της οποίας θα συμμετέχουν όλοι οι σύμβουλοι της επικρατείας αλλά και οι αντιπρόεδροι.

Μάλιστα ένας εκ των συνηγόρων των τηλεοπτικών σταθμών είχε αποστείλει επιστολή στον υπουργό Επικρατείας ζητώντας επίσπευση της συζήτησης των προσφυγών ενόψει του ενδιαφέροντος για το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή αναφέρεται ότι είναι κρίσιμο για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας του διαγωνισμού να γίνει δεκτό το αίτημα επίσπευσης, και πως η έκδοση της δικαστικής απόφασης μετά το πέρας της διαγωνιστικής διαδικασίας θα αποτελέσει πλήγμα στη λειτουργία του κράτους δικαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣτΕ τηλεοπτικοί σταθμοί άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ