H Coca-Cola χορηγός του UEFA EURO 2016 - iefimerida.gr

H Coca-Cola χορηγός του UEFA EURO 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το UEFA EURO 2016 το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που ενώνει τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη, είναι εδώ, και η Coca-Cola, χορηγός της μεγάλης αυτής γιορτής για ακόμη μια φορά, μας προσκαλεί να απολαύσουμε μαζί, τους συναρπαστικότερους αγώνες. Γιατί η απόλαυση μιας Coca-Cola, όποια και αν είναι αυτή, με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη, κάνει την κάθε στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή για κάθε φίλαθλο!

Μέσα από το νέο της τηλεοπτικό σποτ και με το σύνθημα «Είστε όλοι καλεσμένοι», η Coca-Cola μας μεταφέρει στη σέντρα των γηπέδων και μας υπενθυμίζει ότι ακόμα και αν η ομάδα μας είναι πίσω στο σκορ, μπορούμε να τη βοηθήσουμε να το γυρίσει - Πώς; Αρκεί να φωνάξουμε δυνατά όλοι μαζί, παρέα με την αγαπημένη μας Coca-Cola!

Για όλους εκείνους που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη χαρά της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής από κοντά και να βρεθούν στα γήπεδα της Γαλλίας, η Coca-Cola έχει ετοιμάσει μια σειρά από δράσεις και μοναδικές εκπλήξεις. H εμπειρία των φιλάθλων θα ξεκινήσει από το αεροδρόμιο, όπου εκεί θα τους καλωσορίσει η Coca-Cola με γιορτινή διάθεση, ενώ σε δρόμους και σε στάσεις λεωφορείων, ψηφιακές οθόνες θα μεταφέρουν τον εορταστικό παλμό των ημερών. Παράλληλα, όλοι οι αγώνες θα προβάλλονται και σε γιγαντοοθόνες, που θα έχουν στηθεί σε εξωτερικούς χώρους.

Η The Coca-Cola Company διατηρεί μια μακρόχρονη σχέση με την UEFA η οποία ξεκινάει από το 1988, οπότε και η αγαπημένη μας Coca-Cola ξεκίνησε να στηρίζει τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να βρίσκεται στην καρδιά της διοργάνωσης. Λέξεις, όπως μοναδικές στιγμές, ενέργεια, γιορτή και πάθος περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο το δεσμό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Coca-Cola και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, εδώ και περίπου 30 χρόνια.

Μπορείτε να απολαύσετε το νέο τηλεοπτικό σποτ της Coca-Cola για το UEFA EURO 2016TM εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=keu-PUGPlCA

#TasteTheFeeling

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναπτύσσει παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, NESTEA, illy issimo και τα mixers Schweppes), καθώς και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρεία (Amita, Frulite και το εμφιαλωμένο νερό AYΡA), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS και τα ενεργειακά ποτά Monster. Προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Coca-Cola Company, επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo, επισκεφτείτε το blog www.coca-colablog.com ή βρείτε μας στο Linkedin, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Coca-Cola Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ