Σμαράγδα Καρύδη: Επινα πάρα πολύ, μια φορά νόμιζα πως θα πεθάνω [βίντεο] - iefimerida.gr

Σμαράγδα Καρύδη: Επινα πάρα πολύ, μια φορά νόμιζα πως θα πεθάνω [βίντεο]

Φωτογραφία: SmaragdaKaridi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις τρέλες που έκανε στην εφηβεία μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο πως μία φορά είχε πιει τόσο πολύ που φοβήθηκε πως θα πεθάνει.

«Με το αλκοόλ που έπινα μικρή και μέθαγα, αυτές οι μαγκιές, οι βλακείες, μια φορά νόμιζα ότι θα πεθάνω, φοβήθηκα πάρα πολύ. Ήμουν 16 και είχα γεμίσει το ποτήρι με βότκα, σε ντισκοτέκ στο Ξυλόκαστρο», απάντησε όταν ο Πέτρος τη ρώτησε αν έχει δοκιμάσει ναρκωτικά.

Η ηθοποίος συνέχισε: «Επινα... Επινα και γέλαγα πάρα πολύ και μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσα στην καρέκλα, σωριάστηκα και είπα "θα πεθάνω". Άρχιζα να προσεύχομαι και να λέω "Θεέ μου, μη με πάρεις τώρα, δεν θα ξαναπιώ". Αυτό δεν μου αρέσει, δεν είναι ωραίο. Θα το κάνεις στην εφηβεία και θα δεις ότι δεν σε θέλει κι ούτε εσύ το θέλεις».

Βίντεο: GossiptvgrVideos, You Tube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΡΥΔΗ Κωστόπουλος συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ