Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Παπαδήμο

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη μη προσέλευσή του στη Βουλή, για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις.

«Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον κ. Παπαδήμο ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι γενική συνέλευση μετόχων τραπέζης, στην οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο, για να έρχεται όποτε του αρέσει και να μην έρχεται όποτε δεν του αρέσει. Η Βουλή των Ελλήνων, όσο παραμένει Βουλή των Ελλήνων, έχει κανόνες και κανονισμούς λειτουργίας τους οποίος οφείλει, θέλει δεν θέλει, να σέβεται» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση Παπαδήμου ήρθε για να θέσει σε εφαρμογή τα σχέδια των πιστωτών και των εταίρων, αλλά και για να καμφθεί στην Ελλάδα η λαϊκή ετυμηγορία και η δημοκρατία.

«Οι χθεσινές εξελίξεις, με όλο αυτό το θλιβερό σίριαλ της υπογραφής του κ.Σαμαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας, «αποδεικνύουν ότι δύο δρόμοι υπήρχαν από την αρχή, δύο δρόμοι υπάρχουν και τώρα. Ο δρόμος της υποταγής και της συναίνεσης σε δανειακές συμβάσεις που δένουν χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό και ο δρόμος της δημοκρατίας και της ανατροπής αυτής της πολιτικής».

Και κατέληξε τονίζοντας ότι «Εμείς επιμένουμε στο δεύτερο δρόμο και πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα και η κυβέρνηση Παπαδήμου θα αναγκαστεί κάτω από τις λαϊκές αντιδράσεις να έχει την τύχη που είχε και η κυβέρνηση Παπανδρέου.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ