Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Παπαδήμο - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Παπαδήμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη μη προσέλευσή του στη Βουλή, για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις.

«Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον κ. Παπαδήμο ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι γενική συνέλευση μετόχων τραπέζης, στην οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο, για να έρχεται όποτε του αρέσει και να μην έρχεται όποτε δεν του αρέσει. Η Βουλή των Ελλήνων, όσο παραμένει Βουλή των Ελλήνων, έχει κανόνες και κανονισμούς λειτουργίας τους οποίος οφείλει, θέλει δεν θέλει, να σέβεται» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση Παπαδήμου ήρθε για να θέσει σε εφαρμογή τα σχέδια των πιστωτών και των εταίρων, αλλά και για να καμφθεί στην Ελλάδα η λαϊκή ετυμηγορία και η δημοκρατία.

«Οι χθεσινές εξελίξεις, με όλο αυτό το θλιβερό σίριαλ της υπογραφής του κ.Σαμαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας, «αποδεικνύουν ότι δύο δρόμοι υπήρχαν από την αρχή, δύο δρόμοι υπάρχουν και τώρα. Ο δρόμος της υποταγής και της συναίνεσης σε δανειακές συμβάσεις που δένουν χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό και ο δρόμος της δημοκρατίας και της ανατροπής αυτής της πολιτικής».

Και κατέληξε τονίζοντας ότι «Εμείς επιμένουμε στο δεύτερο δρόμο και πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα και η κυβέρνηση Παπαδήμου θα αναγκαστεί κάτω από τις λαϊκές αντιδράσεις να έχει την τύχη που είχε και η κυβέρνηση Παπανδρέου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ