Η Συμμορία των Μάγων ξαναχτυπά -Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας - iefimerida.gr

Η Συμμορία των Μάγων ξαναχτυπά -Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Συμμορία των Μάγων 2»: Περιπέτεια, δράση και μαγεία στο τετράγωνο!

Για να σπάσεις την πιο ισχυρή ασφάλεια και να αποκτήσεις το πολυτιμότερο αλλά και πιο ακραία φυλασσόμενο αντικείμενο στον πλανήτη, δεν αρκεί να είσαι απλά πολύ καλά εκπαιδευμένος και διαβασμένος, πρέπει να μπορέσεις να φέρεις τον κόσμο στα μέτρα σου! Κι αν δε μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να κάνεις τους πάντες να πιστεύουν ότι το έκανες!

Η Συμμορία των Μάγων ξαναχτυπά -Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας | iefimerida.gr 0

Τζέσι Άιζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Λίζι Κάπλαν, Μάικλ Κέιν και Μόργκαν Φρίμαν μπλέκουν στην πιο ανεξέλεγκτη περιπέτεια της χρονιάς, δίνοντάς μας την πιο επική και μαγική κινηματογραφική ληστεία όλων των εποχών.

Η Συμμορία των Μάγων ξαναχτυπά -Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας | iefimerida.gr 1


Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους κόλπα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν ότι θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας.
Όμως, το σχέδιό τους αποτυγχάνει όταν ένας άνθρωπος-κλειδί αποκαλύπτει επί σκηνής κάποια ευαίσθητα μυστικά της ομάδας των Μάγων. Τότε, αναγκάζονται να αναλάβουν μια αποστολή για τον εκκεντρικό και μυστηριώδη πλούσιο επιχειρηματία και παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου Ουόλτερ Μέιμπρι, ο οποίος αποσκοπεί επίσης στην καταστροφή ενός πρώην συνεργάτη του.

Η Συμμορία των Μάγων ξαναχτυπά -Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας | iefimerida.gr 2


Αυτή η αποστολή επρόκειτο να αποτελέσει την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι σήμερα, όμως πολύ σύντομα θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο δυο παλιών γνώριμων, οι οποίοι τους επιφυλάσσουν μια τεράστια έκπληξη…

Η Συμμορία των Μάγων επιστρέφει στους κινηματογράφους από Πέμπτη 9 Ιουνίου, με περισσότερη δράση, περιπέτεια και μαγεία από ποτέ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συμμορία των μάγων δράση περιπέτεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ