Ετσι σκότωσαν τον Αίγυπτιο διακινητή ναρκωτικών στα Εξάρχεια - iefimerida.gr

Ετσι σκότωσαν τον Αίγυπτιο διακινητή ναρκωτικών στα Εξάρχεια

EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του διακινητή ναρκωτικών στα Εξάρχεια, το πρωί της Τρίτης, 7 Ιουνίου, έρχονται στην επιφάνεια έπειτα από την έρευνα των Αρχών.

Θύμα είναι ο 36χρονος Αιγύπτιος Allesh Mohamed, στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες έστησαν παγίδα καθώς στοιχεία αναφέρουν ότι, λίγο πριν τη δολοφονική επίθεση είχε δεχτεί τηλέφωνο από άγνωστο που του ζήταγε να πάει στην οδό Θεμιστοκλέους 88. Το σενάριο της ενέδρας ενισχύει και το γεγονός ότι Αιγύπτιος έφυγε από το σπίτι του που βρίσκεται στην Ερεσού ντυμένος πρόχειρα και παίρνοντας μαζί του μόνο μία αρμαθιά κλειδιά και 2 κινητά.

Πώς έγινε η επίθεση

Όταν ο 36χρονος Αιγύπτιος έφτασε στο σημείο που του υπέδειξαν δέχτηκε τα πυρά από ένοπλους άντρες που επέβαιναν σε μηχανή. Το πρώτο όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα πιστόλι των 6,35mm. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πρώτη σφαίρα το όπλο έπαθε εμπλοκή, ο δράστης ξαναόπλισε με τη δεύτερη σφαίρα να πέφτει κάτω άθικτη. Στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναπυροβολήσει αλλά δεν τα κατάφερε και για αυτό έβγαλε και δεύτερο όπλο το οποίο πιθανότατα ήταν ένα περίστροφο των 0,38m με το οποίο πυροβόλησε τουλάχιστον 4 με 5 φορές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο όπλο της επίθεσης ήταν ένα Tokarev. Πρόκειται για ένα όπλο παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε σε πρόσφατη πορεία που έκαναν αντιεξουσιαστές στην περιοχή ενάντια στη διακίνηση ναρκώτικών.

Αποφασισμένοι οι δράστες

Σύμφωνα με την αστυνομία τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση ήταν παλαιού τύπου. Ο τρόπος μάλιστα που αυτή έγινε σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο δράστης επέμεινε και παρά τις συνεχόμενες εμπλοκές που υπέστη το όπλο του, έβγαλε δεύτερο για να πυροβολήσει το θύμα δείχνουν ότι ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 36χρονος Αιγύπτιος φέρει δύο τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, ένα στη μασχάλη και τουλάχιστον δύο ακόμα σε στήθος και γλουτό.

Γνωστός για τη βίαιη συμπεριφορά του

Το θύμα, αραβικής καταγωγής, ήταν γνωστό στις Αρχές με το παρατσούκλι «Χαμπίμπι» για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και για βίαιες επιθέσεις σε πολίτες.
Το θύμα της ένοπλης επίθεσης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις Αρχές όχι μόνο για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και για βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών. Μάλιστα σε πολλά περιστατικά ο 35χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι για ασήμαντες αφορμές σε περαστικούς. Οπως έγινε γνωστό, και πριν από λίγες ημέρες είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε ομάδα ατόμων σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ