Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την Εθνική Τράπεζα - iefimerida.gr

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την Εθνική Τράπεζα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To τρίτο βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απέσπασε η Eθνική Τράπεζα με βαθμολογία 43%, μετά από αξιολόγηση η οποία παρουσιάστηκε κατά την Ημερίδα «CSR FORUM 2011».

Πρόκειται για την κορυφαία αξιολόγηση επιχείρησης του κλάδου από την εφαρμογή του θεσμού αυτού από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το οποίο για τέταρτη χρονιά εξέτασε τις ετήσιες Εκθέσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τις οποίες δημοσίευσαν 40 ελληνικές επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.

Η έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2010 της Εθνικής Τράπεζας, η οποία εκδίδεται για 4η συνεχή χρονιά, κατατάσσεται στο επίπεδο level B+ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο απολογισμών Ε.Κ.Ε. GRI-G3. Παράλληλα η έκθεση καλύπτει πολύ υψηλό ποσοστό των απαιτήσεων του προτύπου και διαθέτει εξωτερική επαλήθευση των στοιχείων που παραθέτει σε δύο βασικά κεφάλαιά της, αυτά της Εταιρικής Διακυβέρνησης και της Αγοράς.

Oπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η αξιολόγηση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση του υψηλού επιπέδου Εταιρικής Υπευθυνότητας την οποία η Εθνική Τράπεζα επιδεικνύει, διακρινόμενη για την υψηλή κοινωνική και περιβαλλοντική της ευαισθησία, τις επιδόσεις της στην αγορά και το εργασιακό της περιβάλλον, συνεχίζοντας μια παράδοση κοινωνικής προσφοράς 170 χρόνων.

Η Eκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2010 της Εθνικής Τράπεζας είναι διαθέσιμη και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της τράπεζας στο www.nbg.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ