Βουλγάρα συνεργός: Η φίλη μου σκότωσε τον άνδρα της και τον έβαλε στον καταψύκτη γιατί κακοποιούσε το παιδί τους - iefimerida.gr

Βουλγάρα συνεργός: Η φίλη μου σκότωσε τον άνδρα της και τον έβαλε στον καταψύκτη γιατί κακοποιούσε το παιδί τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει η περιγραφή της 26χρονης Βουλγάρας που ήταν συνεργός στη στυγερό έγκλημα στην Καλλιθέα με θύμα ένα ναυτικό, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε ένα καταψύκτη.

Η 26χρονη στην απολογία της στην 11η τακτική ανακρίτρια κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι γνώρισε την 49χρονη μέσω μιας κοινής τους φίλης στα τέλη του 2014. Μάλιστα αποκάλυψε πως εκείνη έφερε σε επαφή τη 49χρονή φίλη της με τους δολοφόνους του ναυτικού.

Η 26χρονη υποστήριξε πως γνώρισε την 49χρονη μέσω μιας κοινής τους φίλης στα τέλη του 2014 και ότι την λυπήθηκε, γιατί όπως της είπε αντιμετώπιζε προβλήματα με τον άνδρα της. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους στις αρχές του 2015 της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ναυτικός κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί τους. «Κατάλαβα ότι η 49χρονη ομοεθνής μου ήταν πολύ νευριασμένη με τον άνδρα της και όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ο άνδρας της είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί. Μάλιστα μου είχε πει ότι αυτός έδινε φάρμακα στο παιδί για να κοιμάται και για να μπορεί να του κάνει κακό. Όπως μου είπε η 49χρονη είχε πάει το παιδί σε γιατρό και της είχε πει ότι όντως το είχε πειράξει».

Οταν της ζήτησε να της συστήσει δολοφόνους
Αφού τις είχε εκμυστηρευτεί την ιστορία της κακοποίησης του παιδιού η 49χρονη ζήτησε από την 26χρονη να τη φέρει σε επαφή με κάποιον που θα μπορούσε να κάνει κακό στον άνδρα της. Η ίδια βεβαία νόμιζε πως η 49χρονη ήθελε απλώς να φοβίσει το ναυτικό.
«Μετά από αυτά που μου είπε με ρώτησε αν ξέρω κάποιον που να θέλει να τη βοηθήσει για να κάνει κακό στον άνδρα της. Έλεγε ότι ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά εγώ δεν την πίστεψα, γιατί νόμιζα πως τα έλεγε πάνω στα νεύρα της. Πίστεψα ότι ήθελε να τον τρομάξει, όχι να τον σκοτώσει».

Παραδέχθηκε πως εκείνη την έφερε σε επαφή με τους δολοφόνους
Στη συνέχεια η 26χρονη παραδέχεται ότι γνώρισε στην 49χρονη έναν Ρουμάνο φίλο της για να την βοηθήσει. Μάλιστα, κατέθεσε ότι είχαν συμφωνήσει να δώσει στο Ρουμάνο και τους συνεργούς του 14.000 ευρώ. Δυο μέρες μετά η 49χρονη τηλεφώνησε στη νεαρή Βουλγάρα και στον Ρουμάνο φίλο της και τους είπε να πάνε στο σπίτι της. Τότε άρχισε να τηλεφωνεί στον ναυτικό για να έρθει στο σπίτι, λέγοντας ότι το παιδί τους είναι άρρωστο.

Πως στήθηκε το ραντεβού της δολοφονίας
Στη συνέχεια η 26χρονη αποκάλυψε και πως η φίλη της έστησε το ραντεβού της δολοφονίας του άτυχου ναυτικού. «Αρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της και του έλεγε ότι το παιδί δεν ήταν καλά και ότι είχε πυρετό. Αυτό ήταν ψέμα, το έκανε για να τον κάνει να ανεβεί στο σπίτι. Τελικά την πίστεψε και ήρθε. Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει. Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι' αυτό θα μου έδινε 3.000 ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ ούτε εγώ τα ζήτησα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ