Τρία μοναδικά events που ενθουσίασαν τα παιδιά προσέφεραν οι αδελφοί Αντετοκούνμπο και το MILKO - iefimerida.gr

Τρία μοναδικά events που ενθουσίασαν τα παιδιά προσέφεραν οι αδελφοί Αντετοκούνμπο και το MILKO

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοναδικό θέαμα με απίστευτα καρφώματα και πολλά τρίποντα πρόσφεραν το MILKO και οι αδελφοί Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στα 3 Antetokounbros Streetball Events Εnergized by MILKO, που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Κάθε ένας από τους 3 αγώνες basket ήταν μια γεμάτη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους. Φυσικά κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μοναδικοί διαγωνισμοί και τα πλούσια δώρα από το MILKO, οι μαζορέτες, ακόμη και ο χορός, που ενθουσίασαν τους χιλιάδες θεατές που είχαν κατακλύσει τους χώρους των αγώνων.

Τα πολύ επιτυχημένα events ξεκίνησαν στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23 Απριλίου, συνεχίστηκαν στο κατάμεστο γήπεδο Νίκος Γκάλης της Θεσσαλονίκης στις 22 Μαΐου και ολοκληρώθηκαν στις 29 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Τρίτσης της Γκράβας στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας πάνω από 18.000 θεατές.

Το μήνυμα του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» ταυτίζεται με την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η συνάντηση μαζί του σκοπό είχε να ενθαρρύνει τους νέους ώστε να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι όπως έκανε και ο ίδιος ο Γιάννης!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ milko Αντετοκούνμπο Δέλτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ