Προφυλακιστέος και ο 34χρονος Ιρακινός για την επίθεση στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος και ο 34χρονος Ιρακινός για την επίθεση στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή μπήκε και ο τρίτος της... παρέας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονιών και απόπειρα ληστείας σε βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Ο 34χρονος Ιρακινός κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, κατά τη διάρκεια της οποίας φέρεται να ομολόγησε μόνο τη φυσική του παρουσία στον χώρο της επίθεσης, αρνούμενος ότι συμμετείχε στη ληστεία ή στην επίθεση σε βάρος του κομμωτή.

Την ίδια στιγμή υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός του είχε τηλεφωνήσει και δεν του είχε πει για ποιο λόγο τον ήθελε, ωστόσο τον ακολούθησε γιατί του είχε εμπιστοσύνη. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι όταν είδε τον άλλο να βγάζει όπλο τράπηκε σε φυγή.

«Συνειδητά επιλέγω την οδό της ομολογίας της παρουσίας μου στον χώρο της επίθεσης. Τούτο όμως σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι αποδέχομαι τον νομικό χαρακτηρισμό που είχε δοθεί στη πράξη που τέλεσα», αναφέρει στο υπόμνημά του.

Ο δικηγόρος του, Χρήστος Ντιβανίδης, δήλωσε: «Ο εντολέας μου αντιλέγει σθεναρά στον νομικό χαρακτηρισμό των πράξεων που του έχουν αποδοθεί. Ομολογεί τη φυσική παρουσία του στον χώρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιρακινός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ