Απίστευτο: Εβαλε το στρινγκ της και έκανε ηλιοθεραπεία στο περβάζι παραθύρου στον 3ο! [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Εβαλε το στρινγκ της και έκανε ηλιοθεραπεία στο περβάζι παραθύρου στον 3ο! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ήλιος χαρίζει απλόχερα τις ακτίνες του, τις τελευταίες ημέρες, στη Γλασκώβη και όπως πάντα, οι κάτοικοι της πόλης δεν χάνουν ευκαιρία να τον απολαύσουν.

Αλλοι επιλέγουν πάρκα και παραλίες, μιας και οι θερμοκρασίες για τα εκεί δεδομένα είναι υψηλές, και άλλοι τα... περβάζια.

Η φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό της η Julie Hamilton στο Facebook έχει γίνει viral μιας και δείχνει μια γυναίκα, φορώντας μόνο το στρινγκ της, να έχει απλώσει επιμελώς την πετσέτα της και να έχει ξαπλώσει επάνω της, για να κάνει ηλιοθεραπεία, στο περβάζι παραθύρου του τρίτου ορόφου!

Οι εργαζόμενοι σε κτίριο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμα της νεαρής τολμηρής γυναίκας έμειναν έκπληκτη με το απίστευτο, πραγματικά, θέαμα! Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, η νεαρή έδειχνε να το απολαμβάνει, κουνώντας, κιόλας, τα πόδια της στο κενό.

Απίστευτο: Εβαλε το στρινγκ της και έκανε ηλιοθεραπεία στο περβάζι παραθύρου στον 3ο! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γλασκόβη Ήλιος ηλιοθεραπεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ