Φραντσέσκο Τότι: Ο άνθρωπος που δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι - iefimerida.gr

Φραντσέσκο Τότι: Ο άνθρωπος που δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που υπογράφουν συμβόλαια, κάνουν μεταγραφές, φορούν διάφορες φανέλες ομάδων.

Υπάρχει και ο Φραντσέσκο Τότι. Μια κατηγορία μόνος του. Ενας μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος που κατάφερε να καταργήσει την λογική των μεταγραφών, των χρυσών συμβολαίων. Και όλα αυτά για την δόξα, για το σπίτι του, για την οικογένεια του. Αυτός είναι ο Τότι.

Παιδάκι πρωτομπήκε στην οικογένεια της Ρόμα. Ετών 12... Τον προσεχή Σεπτέμβρη κλείνει τα 40. Και είναι ακόμη Ρωμαίος. Σύμβολο της Ρόμα, με την οποία σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο και για την σεζόν 2016/17.

Πάει για 29 χρόνια στην Ρόμα και το πάθος του είναι σαν να μπαίνει πρώτη ημέρα στο «Ολίμπικο» για να παίξει μπροστά σε έναν λαό που τον λατρεύει. Εναν λαό που για τον Τότι... θυσιάζει προπονητές, άλλους αστέρες και έχει δει ελάχιστους τίτλους (πρωτάθλημα 2001, Κύπελλο 2007, 2008).

Φραντσέσκο Τότι: Ο άνθρωπος που δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι | iefimerida.gr 0

«Ανανέωσα για… τρία χρόνια ακόμα» είπε χαριτολογώντας εξερχόμενος από τα γραφεία της ομάδας, λίγη ώρα αφότου είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, παρουσία του προέδρου Τζέιμς Παλότα.

«Ήθελα πάρα πολύ να ανανεώσω τη συνεργασία μου με την ομάδα, είναι η εκπλήρωση του ονείρου μου. Ανέκαθεν ήλπιζα να ξεκινήσω και να τελειώσω την καριέρα μου φορώντας μόνο μια φανέλα: της Ρόμα» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο θρυλικός Τότι.

Η ιστορία συνεχίζεται...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φραντσέσκο Τότι Ρομά Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ